Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024
Η Celestyal προσφέρει κρουαζιέρες μόνο με €29€* ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, στο πλαίσιο αποκλειστικής προσφοράς που ισχύει μόνο για την επιπλέον ημέρα του έτους, την 29η Φεβρουαρίου.
Η καμπάνια «Αδράξτε την ευκαιρία» ισχύει μόνο για τις 29 Φεβρουαρίου 2024, σηματοδοτώντας με έναν ξεχωριστό τρόπο την επιπλέον αυτή ημέρα ενώ αποτελεί μέρος της τρέχουσας καμπάνιας «Πρέπει να είστε εκεί για να το ζήσετε», η οποία θα διαρκέσει έως τις 17 Μαρτίου 2024.
Η «ασυναγώνιστη» μονοήμερη προσφορά ισχύει για επτά αναχωρήσεις με το Celestyal Journey τεσσάρων κρουαζιέρων, με ημερομηνίες αναχώρησης μεταξύ του Μαρτίου και του Οκτωβρίου 2024.

Οι επτά επιλογές κρουαζιέρας αφορούν:
- Ειδυλλιακό Αιγαίο - κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με αφετηρία την Αθήνα και επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι (Αρχαία Εφεσο), το Ηράκλειο (Κρήτη), τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο. Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 9 και 16 Μαρτίου και στις 19 Οκτωβρίου 2024.
- Μυθικό Αιγαίο - κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων με αφετηρία την Αθήνα και επισκέψεις στα ελληνικά νησιά, Σαντορίνη, Ρόδο και Σάμο, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη. Διαθέσιμη αναχώρηση στις 23 Μαρτίου 2024.
- Μυθικό Αιγαίο - κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και επισκέψεις στα ελληνικά νησιά Χίο, Κω, Μύκονο και στην Αθήνα. Διαθέσιμη αναχώρηση στις 28 Μαρτίου 2024.
- Μυθικό Ιόνιο - κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων με αφετηρία και επιστροφή στην Αθήνα και ενδιάμεσες επισκέψεις στο Κότορ (Μαυροβούνιο), την Κέρκυρα και τα Χανιά. Διαθέσιμη αναχώρηση στις 1 Απριλίου 2024.
- Από την Iστορική Αθήνα, στην Ντόχα της Λάμψης - μια κρουαζιέρα δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων με αναχώρηση από την Αθήνα και επισκέψεις στο Κουσάντασι, το Σαρμ Ελ Σέιχ, το Μουσκάτ (Ομάν), το Ντουμπάι και τη Ντόχα. Διαθέσιμη αναχώρηση στις 26 Οκτωβρίου 2024.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται διαμονή, γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, λιμενικά τέλη & έξοδα υπηρεσιών, 75€ έκπτωση στις προαιρετικές εκδρομές (με προ-κράτηση) και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο πλοίο.
Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Θέλαμε να γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά με μια πραγματικά αξιοσημείωτη προσφορά, ενθαρρύνοντας περισσότερους επιβάτες να γνωρίσουν τόσο τις κρουαζιέρες μας στην Ευρώπη όσο και τις ολοκαίνουργιες κρουαζιέρες μας στον Αραβικό Κόλπο και τη φημισμένη φιλοξενία μας.»
Συνεχίζοντας, τόνισε: «Η Celestyal ειδικεύεται στη δημιουργία ανεπανάληπτων στιγμών μέσα από εντυπωσιακές κρουαζιέρες, πλούσιες σε προορισμούς και αυθεντικές τοπικές εμπειρίες τόσο στη θάλασσα όσο και τη στεριά. Οι επιβάτες μπορούν να βιώσουν τις απολαύσεις των ειδυλλιακών ελληνικών νησιών και της εκθαμβωτικής ερήμου με αυτές τις ασυναγώνιστες τιμές. Με μόλις €29 ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, πρέπει πραγματικά να είστε εκεί.»
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το celestyal.com.
Σημειώσεις:
* Η τιμή βασίζεται σε εσωτερική δίκλινη καμπίνα και περιλαμβάνει διαμονή, γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, λιμενικά τέλη & έξοδα υπηρεσιών, 75€ έκπτωση στις προαιρετικές εκδρομές (με προ-κράτηση) και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο πλοίο.
Απαιτείται πλήρης εξόφληση εντός επτά ημερών από την αρχική κράτηση.
Σχετικά
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Αύξηση θερμοκρασίας με αυξημένες τοπικές νεφώσεις τις επόμενες μέρες
Έρχονται οδικά έργα παγκύπρια – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Οδικά έργα σε εξέλιξη σε αυτοκινητόδρομους και κύριες οδικές αρτηρίες παγκύπρια
Η πρώτη ολική έκλειψη Ηλίου στην Ευρώπη έπειτα από 27 χρόνια και άλλα αστρονομικά γεγονότα για το 2026
Το 2026 μας επιφυλάσσει επίσης τρεις υπερπανσελήνους
Αυτός είναι ο κορυφαίος παραθαλάσσιος προορισμός στον κόσμο για το 2026
Η Καραϊβική στην κορυφή του κόσμου, με αυξανόμενο τουρισμό και παραλίες παγκόσμιας κλάσης
Αυτή είναι η πιο πολυτελής πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς
Η Πόλη του Φωτός κατακτά την κορυφή ως ο πιο εκλεκτός τόπος διαμονής στον κόσμο
Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Από χθεςμ 1η Ιανουαρίου ενέλαβε την Προεδρία του Συμβουλίου
Συννεφιασμένος ο καιρός με ενδεχόμενο παγετού στα ορεινά - Στους μείον 2 τη νύχτα
Αναλυτικά η πρόγνωση
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι αθλητές του 2025
Οι αθλητές θα τιμηθούν στην κορυφαία αθλητική τελετή βράβευσης στην Κύπρο
Το Κιριμπάτι η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το νέο έτος – Ο πλανήτης μετρά αντίστροφα για το 2026, δείτε live
Η ατόλη Κιριτιμάτι –γνωστή και ως Νήσος των Χριστουγέννων– υποδέχθηκε επίσημα το 2026
Το φράγμα στο Πέρα Πεδί υπερχείλισε και οι εικόνες είναι άκρως εντυπωσιακές (βίντεο)
Οι βροχές των τελευταίων ωρών ξεχειλισαν το φράγμα της ορεινής Λεμεσού
Αυτά είναι τα 5 πιο δημοφιλή θέματα του checkincyprus.com για το 2025
Τι διάβασαν οι αναγνώστες περισσότερο από τον νούμερο ένα οδηγός διασκέδασης στην Κύπρο τη χρονιά που φεύγει