8 March 2024
Προσεχώς , Εκδηλώσεις

5+1 εκδηλώσεις για να γιορτάσεις την ημέρα της γυναίκας

Μία μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και σου προτείνουμε έξι επιλογές για να περάσεις όμορφα

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2024

H μέρα της γυναίκας αποτελεί ορόσημο για τον γυναικείο πλυθησμό. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα γιορτάσετε αυτήν την μέρα ακριβώς όπως της αξίζει. Εμείς λοιπόν μαζέψαμε 5 διαφορετικές εκδηλώσεις για να διαλέξεις εσύ που θες να γιορτασεις την μέρα σου!

DOWN.jpg

Μια βραδιά βγαλμένη από τη μαγεία της Ανατολής στο DownTown Live
Μια βραδιά βγαλμένη από τη μαγεία της Ανατολής έρχεται στο μοναδικό DownTown Live στη Λευκωσία από τη σχολή χορού Mariettas project dance studio. Δίνουμε ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 22:00 όπου θα γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας με άρωμα από ανατολίτικες μουσικές και μπόλικο χορό να κατακλύζει τη σκηνή. Ένα ξεχωριστό βράδυ με πολύ κέφι και διασκέδαση.
>> Παρασκευή 8 Μαρτίου, Down Town Live, 22:00. Πληρ.99810011
Είσοδος €10

AGISTRI.jpg

Ο Χρίστος Κωσταντάς και η Χριστιάνα Στάντη στο Agistri Seafood Restaurant

Η μέρα της γυναίκας έρχεται σε λίγες μέρες γιαυτό το Agistri Seafood Restaurant στη Λάρνακα που σερβίρει φρέσκο ψάρι, θαλασσινά αλλά και ψαρομεζέδες που τόσο λατρεύουμε γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας με ένα πολύ διασκεδαστικό live μόνο για γυναίκες. Στις 8 Μαρτίου στις 8:00 λοιπόν ο Χρίστος Κωσταντάς και η Χριστιάνα Στάντη στο τραγούδι και ο Αρίστος Μοσχοβάκης στο πιάνο θα σε περιμένουν για να σου κρατήσουν παρέα σε εσένα και τις φίλες σου. Ένα βράδυ με ποτό, φαγητό και πολύ κέφι.
>> Παρασκευή 8 Μαρτίου, Agistri Seafood Restaurant, 8:00. Πληρ.96106566

columbia.jpg

Ημέρα της Γυναίκας στο Columbia Beach Limassol
Ελάτε μαζί μας στο Columbia Beach Limassol για μια αξέχαστη γιορτή για την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Θα απολαύσετε το κοινόχρηστο μενού brunch, το απύθμενο Prosecco και τα ζωντανά beats από τον ζωντανό DJ μας. Κλείστε άμεσα το τραπέζι σας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία!
>> Παρασκευή 8 Μαρτίου, Columbia Beach Limassol. Πληρ εδώ

kkk.jpg

Ένα 2ήμερο Φεστιβάλ γιορτάζοντας την Ημέρα της Γυναίκας στο Yfantourgeio TheWorkplace

Ένα Σαββατοκύριακο διασκέδασης, καλούδια και όμορφες δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους Γιορτάζοντας την Ημέρα της Γυναίκας, στις 9 & 10 Μαρτίου, το Yfantourgeio TheWorkplace συγκέντρωσε ένα 2ήμερο Φεστιβάλ όπου μπορεί κανείς να βρει κάθε είδους Δημιουργίες & Υπηρεσίες. Φαγητό, ποτά, γλυκά, παιδική γωνιά, κοσμήματα και ρούχα, τατουάζ και piercing, μαλλιά και μακιγιάζ, τέχνες και χειροτεχνίες και πολλά άλλα. Ανοιχτή πρόσκληση για αυτούς που θέλουν να είναι μέρος αυτής της μέρας.
>> Παρασκευή 8 Μαρτίου, Yfantourgeio TheWorkplace, 6:30.

achna.jpg

Ημέρα της γυναίκας στο Achna Speedway
Μια γεμάτη μέρα προπόνησης και απόλαυσης για μια ξεχωριστή μέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα! Όλες οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες.To AFmotorcycleSchool ένα ενεργό γυναικείο κλαμπ που μοιράζεται το ίδιο πάθος για την ασφάλεια και την απόλαυση των μοτοσυκλετών σε προσκαλεί στην πίστα για να οδηγήσεις μηχανές. Υπάρχει χρόνος και χώρος για όσες γυναίκες χρειάζονται βοήθεια για βελτιώση ή να μάθουν νέες δεξιότητες αλλά και να αναπτύξουν καλές συνήθειες ως οδηγοί μοτοσυκλέτας.
Κλείστε έγκαιρα την θέσα σας,
Κόστος: 120 ευρώ
>> Παρασκευή 8 Μαρτίου, Achna speedway, 8. Πληρ. 99515558, 99543499

barique.jpg

Το Barique Wine and Deli γιορτάζει την μέρα της γυναίκας
Το Barique Wine and Deli στη Λευκωσία την μέρα της γυναίκας σου προσφέρει γεύσεις επιπέδου. Από τσιμπήματα σε κυρίως πιάτα σε συνδυασμό με μια επιλεγμένη λίστα κρασιών από εγχώριες και ξένες ετικέτες και απολαυστικά cocktails. Ένα ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική έξοδο για παρέες ή ζευγάρια
>> Παρασκευή 8 Μαρτίου, Barique Wine and Deli, 17:30. Πληρ.22254443

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close