Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2024
Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.
Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.
Οι χορευτές που θα συνοδεύσουν τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή
Πριν από μερικές μέρες, ο χορογράφος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας, έκανε μια αποκάλυψη για τη χορευτική ομάδα που θα συνοδεύσει τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού.
Ο Mecnun Giasar ή αλλιώς Majnoon, που είναι γνωστός από τις συνεργασίες που είχε με τη Μαντόνα και τη Ροζαλία, είπε στο «Super Κατερίνα» ότι στη σκηνή με την τραγουδίστρια «θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».
Ο χορογράφος, τόνισε για την Μαρίνα Σάττι, ότι: «Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα "πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων που έκανε, ο Majnoon είπε για την ελληνική αποστολή: «Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία».
Σχετικά
Τα μπουζούκια του φετινού καλοκαιριού στην Αθήνα που δεν πρέπει να χάσεις
Διασκάδαση στις πίστες της Παραλιακής στην ελληνική πρωτεύουσα
Eurovision 2027: Οι τέσσερις πόλεις της Βουλγαρίας που διεκδικούν τη διοργάνωση
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Το Vision String Quartet φέρνει τη δυναμική της μουσικής δωματίου στο Minthis
Mια εμπειρία γεμάτη ενέργεια και αμεσότητα
Το Windcraft Music Fest επιστρέφει στα Κατύδατα
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το φεστιβάλ που θα μας πάει και φέτος στη Σολιά
Kατακλυσμός Αμμοχώστου με παραδοσιακή συναυλία στον Πρωταρά
Το Σάββατο του Κατακλυσμού διασκεδάζουμε με τους Μουσικό Σχήμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ, Άντρη Καραντώνη, Δημήτρης Μεσημέρης, Δήμητρα Χατζημιχαήλ και Χορευτικό Εργαστήρι Δημοτικού Διαμερίσματος Φρενάρους
O Στέλιος Ρόκκος έρχεται Κύπρο για δύο συναυλίες
Ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός έβαλε την Κύπρο στο καλεντάρι της περιοδείας του με τίτλο «#MusicIsLife»
Το μεγαλύτερο γλέντι της Κύπρου απέκτησε το δικό του τραγούδι
Ένα ξεχωριστό τραγούδι για το Παραλίμνι, τον Πρωταρά και το μεγαλύτερο γλέντι της Κύπρου
Μάικλ Τζάκσον: Το Billie Jean στην κορυφή του Billboard Global 200, τέσσερις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του
Η εκτόξευση του εμβληματικού τραγουδιού οφείλεται στη βιογραφική ταινία Michael
Ο Σάκης Ρουβάς έρχεται για μία εκρηκτική βραδιά στη Λεμεσό
Ο απόλυτος Έλληνας performer ανεβαίνει στη σκηνή του Theama για ένα live γεμάτο ενέργεια, μεγάλες επιτυχίες και δυνατές στιγμές
Τέλος για το συγκρότημα πίσω από το «Barbie Girl» μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Το συγκρότημα σημείωσε ότι, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, έφτασε η στιγμή να προστατεύσουν «όσα δημιούργησαν μαζί»
Η Ρωσία λέει οριστικά «όχι» στη Eurovision
Ρώσοι αξιωματούχοι αποκλείουν επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό και χαρακτηρίζουν τη Eurovision «σατανική»
Sold out ο Γιάννης Κότσιρας στο Σκαλί Αγλαντζιάς - Aνακοινώθηκε δεύτερη συναυλία στη Λακατάμια
Ξεκίνησε ήδη η προπώληση εισιτηρίων