Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2014
Έχουμε εκατοντάδες λόγους να επιστρέψουμε σε ένα πιο υγιή, ευτυχισμένο και σίγουρα πιο ολοκληρωμένο τρόπο ζωής. Γι’ αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου, στη Λεμεσό, στο Odyssia Hotel (πρώην ΚΑΝΙΚΑ Πάνθεον), άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν με εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες στη γνώση του ολιστικού τρόπου ζωής, αυτού που θα έπρεπε όλοι να έχουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας. Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, θα σας αποκαλυφθούν όσα χρειάζεστε για να βάλετε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!
Στο διήμερο φεστιβάλ ζωής, δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις. Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα. Βελτιώστε την υγεία σας με φυσικούς τρόπους και ανακαλύψτε τις υπερτροφές και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Κάντε φωτογράφιση και ανάλυση της αύρας σας, μάθετε τα μυστικά της κρυσταλλοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας, γνωρίστε τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες και πολλά άλλα.
3 & 4 Μαΐου, Odyssia Hotel (πρώην ΚΑΝΙΚΑ Πάνθεον), 10.00-22.00. Είσοδος: €4 και για τις δύο μέρες της έκθεσης και €3 για μία μόνο μέρα. Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν. Παιδιά 12 έως 18 ετών, €2. Περισσότερες πληροφορίες για επισκέπτες ή εκθέτες θα βρείτε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών: www.alterscope.gr και στα τηλέφωνα 25332568 και 99594123.
Σχετικά
Weekend Agenda: 40 όμορφες εκδηλώσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, παιδικές δράσεις, street parties και καλοκαιρινά openings δίνουν ρυθμό σε ένα από τα πιο γεμάτα weekends της σεζόν.
Το 3rd Kourion 3x3 Charity Basketball Tournament & Family Fun Day έρχεται το Σάββατο, 23 Μαΐου
«Παίζουμε για τη Συμπερίληψη»
Η Πάφος γιορτάζει τον Κατακλυσμό 2026: Όλα όσα θα γίνουν-Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε
Τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου με θέατρο σκιών, λαϊκό τραγούδι, χορευτικά συγκροτήματα και μια μεγάλη συναυλία με αγαπημένη τραγουδίστρια
Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000: Πού θα στηθεί η φετινή γιορτή για την προστασία της φύσης
Σε Ακάμα και Κρήτου Τέρα, με πολλές δραστηριότητες
Το πιο διάσημο food market επιστρέφει (για ένα ακόμα βράδυ) στη Λευκωσία
Μία ακόμα Παρασκευή με καλό φαγητό στον κήπο
Το Circus Atmosphere συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους με εντυπωσιακές παραστάσεις
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στη Λάρνακα
27ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου με 6 πρωτοποριακές παραγωγές από Κύπρο και εξωτερικό
Μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, τα έργα διερευνούν το σώμα ως φορέα μνήμης, εμπειρίας και μεταμόρφωσης
WAREHÅUS: Ένα μονοήμερο live performance event που γίνεται θα γίνει το προσωρινό “σπίτι" για καλλιτέχνες
Θα μεταμορφώσει έναν βιομηχανικό χώρο στη Λευκωσία σε ένα χώρο τέχνης
Το Δάλι βγαίνει στο πάρκο για δωρεάν γυμναστική όλο το καλοκαίρι
Το Γραμμικό Πάρκο γίνεται σημείο άθλησης για όλους!
Κατακλυσμός στο Πισσούρι με Καραντώνη και Χατζήμιχαηλ
Ραντεβού στην παραλία Πισσουρίου για έναν Κατακλυσμό γεμάτο μουσική, χορό και όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα
The Corridor: Η νέα δουλειά του Φώτη Νικολάου στη Λευκωσία
Λίγο πριν την παρουσίασή της στο Φεστιβάλ Αθηνών