24-25 May 2014
Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Ας μιλήσουμε για φαγητό

Η καινούργια παραγωγή του Υπερβατικού θεάτρου θα σου διηγηθεί ιστορίες για τον κόσμο, την επιβίωση και το φαγητό σε μια σόλο παράσταση με το σώμασε πρωταγωνιστικό ρόλο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2014

Χωρίς λόγια μέσα από εικόνες, σωματικές κινήσεις και ήχους η Κορίνα Κονταξάκη θα μιλήσει στο θεατή για την ιστορία της γης και το πώς ο άνθρωπος κατάφερε να επιβιώσει και να την κατακτήσει φτάνοντας στην εποχή του πλαστικού, το οποίο έχει αλλάξει την ιστορία του κόσμου. Το πλαστικό δεν είναι κάτι ασήμαντο, δεν είναι κάτι που απλώς ρυπαίνει το περιβάλλον. Είναι ο τρόπος να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε την τροφή μας χωρίς πολύ κόστος. Στην ουσία το πλαστικό είναι ο νέος Θεός. Είναι ελαφρύ, αποθηκεύει αεροστεγώς, είναι φτηνό, εύκολο να δημιουργηθεί, αλλάζει σχήμα εύκολα και… μπορούμε να το πατάξουμε και να το αντικαταστήσουμε με άλλο πλαστικό. Αντί να καλλιεργούμε την τροφή μας, την αγοράζουμε σε πλαστικά! Δεν χρειάζεται να παλεύουμε με τη γη και με τις εποχές, απλά να γεμίζουμε την πλαστική μας σακούλα με πλαστικές συσκευασίες και… να απολαμβάνουμε κάθε είδους τροφή από κάθε γωνιά της γης. Όλα αυτά ακούγονται πολύ ελκυστικά όμως… γιατί έχουμε ακόμα τόση αγωνία για το φαγητό; Γιατί ζούμε για να τρώμε και δεν τρώμε για να ζούμε; Τους προβληματισμούς αυτούς θα αναπτύξει η παράσταση του Υπερβατικού Θεάτρου.

Την κίνηση έχει επιμεληθεί η διεθνούς εμβέλειας χορογράφος και δασκάλα κίνησης Δομινίκη Ευστρατίου, τον ήχο και τη μουσική έχει αναλάβει η Χριστίνα Γεωργίου ενώ το  κουστούμι έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει η Liene Kalpisia.

Ώρα: 19.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99312710 & website: www.theatrotranscendental.com.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close