Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2024
Εδώ και λίγες μέρες το "Zari" και η Μαρίνα Σάττι είναι πρώτο θέμα σε όλες τις συζητήσεις και όχι άδικα. Ο ιδιαίτερος ήχος του τραγουδιού, το επαναλαμβανόμενο "Τα τα τα" που έχει ήδη προκαλέσει σάλο αλλά και η αντισυμβατική παρουσία της ταλαντούχας Μαρίνας είναι αρκετά για να τραβήξουν την προσοχή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον θεσμό της Eurovision.
Και αν κάθε χρόνο, ίσως από υπέρμετρο ενθουσιασμό, πηγαίνουμε για την πρωτιά, χωρίς φυσικά να την κατακτάμε, φέτος διεκδικούμε την πρώτη θέση με πολύ σοβαρές αξιώσεις για έναν βασικό λόγο: Το τραγούδι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του TikTok.
Το missbloom.gr ρώτησε την Ελένη Πανιτσίδη, Creative Director του TikTok agency Blue Rocket σχετικά με το "Zari" και είπε τα εξής:
"Στο Tiktok υπάρχει το λεγόμενο hook. Το hook είναι τα πρώτα 3-6 δευτερόλεπτα του βίντεο τα οποία έχουν τεράστια σημασία στο πόσο καλά/viral θα πάει το βίντεο. Όσο πιο περίεργο/ενδιαφέρον είναι το hook τόσο πιο πιθανό να τραβήξει τον χρήστη. Ακριβώς το ίδιο κάνει και η Μαρίνα Σάττι στο ζάρι, χρησιμοποιώντας στα πρώτα δευτερόλεπτα πολύ υψηλές νότες ως "hook” για να τραβήξει την περιέργεια/ενδιαφέρον του ακροατή ο οποίος στην αρχή δεν καταλαβαίνει τι ακούει και συνεχίζει να ακούει μέχρι να καταλάβει. Στη συνέχεια η Σάττι χρησιμοποιεί το "ΤΑ ΤΑ ΤΑ” το οποίο επαναλαμβάνεται συνεχώς στο τραγούδι με σκοπό ο ακροατής να "κολλήσει” στο πρώτο άκουσμα και να το ακούει σε επανάληψη. Επίσης δίνει πάτημα στους χρήστες του Tiktok να δημιουργήσουν πολλά "povs”".
"Το video clip, ο τρόπος με τον οποίο έχει ντυθεί επίσης κινούν το ενδιαφέρον, η Σάττι θέλει να "έρθει πιο κοντά σε αυτόν που την ακούει και την βλέπει", δεν είναι απόμακρη, δεν παρουσιάζεται ως celebrity, με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η πιθανότητα του virality. Ακόμα στο τραγούδι υπάρχει χορευτική διάθεση, χώρος για να δημιουργήσουν μελλοντικά οι χρήστες του Tiktok videos με τον χορό της. Τέλος στο οπτικό κομμάτι έχουν γίνει επίτηδες κάποιες "κιτς” επιλογές οι οποίες έχουν δημιουργήσει διχασμό, προκαλούν πολύ το ενδιαφέρον των χρηστών και πολλές φορές χρησιμοποιούμε και εμείς στο Tiktok για να δημιουργήσουμε έντονη συζήτηση. Το τραγούδι παντρεύεται τέλεια με το Tiktok και θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι 100% perfect match. Η Μαρίνα Σάττι έχει κάθε προοπτική να βρεθεί σε μία πολύ υψηλή θέση αν χρησιμοποιήσει και η ίδια τις τεράστιες δυνατότητες του Tiktok όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως".
Σχετικά
Μόλις ανακοινώθηκε μία μεγάλη συναυλία στα Λεύκαρα
Το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού έρχεται στα Λεύκαρα!
Ο Καναδάς κάνει το ντεμπούτο του στην Eurovision 2027
H EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο πως η δημόσια τηλεόραση του Καναδά θα κάνει το ντεμπούτο της στην Eurovision 2027, τον ερχόμενο Μάιο στη Βουλγαρία.
Το Minthis Music Festival Υποδέχεται Καλλιτέχνες Παγκόσμιου Βεληνεκούς Αυτόν Τον Ιούλιο
Τον φετινό Ιούλιο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει αυτό το επίπεδο καλλιτεχνικής ποιότητας σε ένα σκηνικό μοναδικό στο είδος του.
Η Λιόλιου, ο Οικονομόπουλος, ο Μαζώ και οι άλλοι: Όλα τα σχήματα μπουζουκιών στη νυχτερινή Αθήνα τον χειμώνα
Η νέα σεζόν θα στηριχθεί περισσότερο από ποτέ σε δυνατά ντουέτα και συνεργασίες με εμπορικό εκτόπισμα.
Το Minthis Music Festival 2026 ανακοινώνει την Porsche Cyprus ως Μεγάλο Χορηγό μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με lifestyle χαρακτήρα
Μια συνεργασία που ενώνει δύο brands ταυτισμένα με την αριστεία, τον σχεδιασμό, την απόδοση και τις ξεχωριστές εμπειρίες.
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Η Σελίν Ντιόν δίνει μία γεύση από το νέο της τραγούδι
Το νέο κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου
Το Φεστιβάλ ΕΔΟΝ ανακοίνωσε ολόκληρο το line up του
Δείτε τους καλλιτέχνες του Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Βραβεία Grammy: 5 νέες κατηγορίες και καινούργιοι κανόνες – Η νίκη του Bad Bunny άλλαξε τα δεδομένα
Η Latin, η Asian Pop και η R&B. Σε ισχύ από την τελετή απονομής του 2027.
Ο Τεύκρος Νεοκλέους και η LNS Band στην Πλατεία Αγοράς Πάφου
Με αγαπημένες επιτυχίες από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα
Μόλις ανακοινώθηκε μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας
Δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ετοιμάζονται για ένα μεγάλο γλέντι στο χωριό!