Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2024
Στις 20 Μαρτίου, το ολότελα νέο Kawacom’s Ipanema Espresso Αγίου Δομετίου φιλοξένησε, για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό, εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζοντάς τους τη νέα εποχή της διάσημης αλυσίδας καφέ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το χαρμάνι καλoύ και ποιοτικού καφέ Ipanema Espresso της Kawacom's συνοδεύοντάς το με τα ολόφρεσκα σνακ και τα απολαυστικά σάντουιτς του brand!

Επιπλέον, η αλυσίδα παρουσίασε το όραμά της και την ολότελα νέα ταυτότητά της, μέσω μίας ανανεωμένης και πολύ πιο φρέσκιας εικόνας, που κινείται σε μίνιμαλ γραμμές, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί, κι ενός πολύ σύγχρονου προσώπου που ταυτίζεται πλήρως με την εποχή μας! Αυτός εξάλλου ήταν και ο κύριος στόχος αυτής της δυναμικής αλλαγής, το χτίσιμο δηλαδή μιας πιο ισχυρής και συμπαγούς ταυτότητας. Τη νέα εικόνα του brand ανέλαβε το Designcartel Βrand Αgency, δίνοντας ένα πολύ φρέσκο και ντιζαϊνάτο brand idendity, με αποτέλεσμα και ένα νέο concept καταστημάτων. Με τη νέα εταιρική ταυτότητά του και μια ολοκληρωμένη αισθητική προσέγγιση, αναδιαμορφώνει την έννοια της απόλαυσης του καλού καφέ, προσφέροντας μια νέα εμπειρία στο κοινό!

Παράλληλα, στη συνάντηση, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τη στρατηγική του brand, η οποία επικεντρώνεται τόσο στις ανάγκες του καταναλωτή όσο και της κοινωνίας γενικότερα. Στο πλαίσιο λοιπόν της ανάπτυξής τους, το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε επιπλέον εκδηλώσεις και δράσεις ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν καλοφτιαγμένο καφέ. Ακόμα, στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες θα έχουν ως επίκεντρο τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή», θα επικεντρωθούν σε δωρεές, πωλήσεις προϊόντων στα καταστήματά τους αλλά και συμμετοχή σε φιλανθρωπικά events. Τα Kawacom’s, αγαπούν και τα αδεσποτάκια και το δείχνουν έμπρακτα, με τη στήριξη του Simba Animal Aid - Cyprus Dog Shelter, τη δημιουργία του πρώτου animal friendly cafe της αλυσίδας, τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως «Ημέρες Υιοθεσίας», παροχή καθαρών δοχείων νερού για κάθε τετράποδο φίλο αλλά και την πώληση «Matchy Matchy bandanas», τα έσοδα των οποίων θα πηγαίνουν στο καταφύγιο.
Με μια ολότελα νέα ταυτότητα λοιπόν, η Καwacom’s, η αλυσίδα καφέ που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές στην Κύπρο, ανυπομονεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μας προσφέρει το ίδιο χαρμάνι Ipanema Espresso καφέ, μέσω μιας ανανεωμένης και πολύ πιο φρέσκιας εικόνας!

Σχετικά

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’

Εσύ δοκίμασες κούπες με γέμιση οφτό, κυπριακό λουκάνικο-χαλλούμι, σοκολάτα ή πιστάτσιο;
Αν όχι ήρθε η στιγμή να το πράξεις και να βιώσεις μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία και να φας την κούπα αλλιώς

5 εστιατόρια για τα οποία ίσως αξίζει να ταξιδέψεις στην Ευρώπη φέτος
Παλιά και νέα γαστρονομικά ινστιτούτα και γευστικά σποτ σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, που αποτελούν από μόνα τους αφορμές για ταξίδι