Music News

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στη σκηνή της Eurovision;

Η πρόταση αφορά στην εμφάνιση της Ελληνίδας καλλιτέχνιδος στο interval act του Β’ Ημιτελικού

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2024

Βρισκόμαστε ενάμιση μήνα περίπου πριν την διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και οι πληροφορίες για την διοργάνωση αυξάνονται διαρκώς. Εκτός από τις 37 συμμετέχουσες χώρες οι οποίες θα παρουσιάσουν μέσω των καλλιτεχνών που τις εκπροσωπούν τα τραγούδια τους, στη σκηνή του διαγωνισμού θα ανέβουν και οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες στα interval acts στις τρεις βραδιές.

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία ακούγονται ως guests της Eurovision 2024, είναι και αυτό της μοναδικής νικήτριας της χώρας μας, της Έλενας Παπαρίζου. Σύμφωνα με το gpstomusic.gr, η αγαπημένη καλλιτέχνης έχει δεχθεί εδώ και αρκετούς μήνες πρόσκληση να εμφανισθεί στην φετινή Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας, στην οποία η Έλενα ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής!

Η πρόταση αφορά στην εμφάνιση της Ελληνίδας καλλιτέχνιδος στο interval act του Β’ Ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαϊου, στον οποίο μάλιστα διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι “ZARI”. Εφόσον υπάρξει θετική έκβαση και η Έλενα Παπαρίζου εμφανισθεί στη σκηνή του Μάλμε, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που η νικήτρια της Eurovision 2005 εμφανίζεται στον διαγωνισμό (και η έκτη ως καλλιτέχνις αν συνυπολογίσουμε την εμφάνισή της με τους Antique το 2001).

Εκτός από την ιστορική της παρουσία στο Κίεβο της Ουκρανίας το 2005, με τo “My Number One” με το οποίο η Ελλάδα πέτυχε τη μοναδική έως τώρα νίκη της στο διαγωνισμό, η Έλενα εμφανίσθηκε και την επόμενη χρονιά στο διαγωνισμό της Αθήνας, όπως ήταν φυσικό.

Η τρίτη εμφάνισή της και μάλιστα ξανά live ήταν στην ειδική επετειακή έκδοση για τον εορτασμό των 50 χρόνων του διαγωνισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη και στην οποία διαγωνίσθηκε ξανά με το “My Number One” κατακτώντας την 4η θέση ανάμεσα σε όλα τα τραγούδια της ιστορίας του διαγωνισμού. Η Έλενα στην διοργάνωση αυτή ήταν η μοναδική εκπρόσωπος η οποία ερμήνευσε live το τραγούδι της.

Η τέταρτη φορά στην οποία η Έλενα Παπαρίζου εμφανίσθηκε στην Eurovision, ήταν το 2021, ως επίσημη προσκεκλημένη, σε μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας διεξαγόταν μετά από ένα χρόνο απουσίας κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας. Η Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε στο interval act εκείνου του διαγωνισμού μέσα από ένα video υπό τον τίτλο “Rock The Roof” και στο οποίο την είδαμε να ερμηνεύει και να χορεύει ξανά μετά από 16 χρόνια το “My Number One”!

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού θα αποτελέσει σίγουρα ένα γεγονός το οποίο θα μας ενθουσιάσει όλους καθώς αποτελεί το δικό μας, διαχρονικό #1 στην Eurovision και όχι μόνο!

Πηγή: gpstomusic.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close