Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

8 κυπριακά ξενοδοχεία, ιδανικά για διακοπές με παιδιά

Κλείσε τις διακοπές σου έγκαιρα και απόλαυσε ξεχωριστές στιγμές με την οικογένειά σου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2024

Για όσους έχουν αποκτήσει παιδιά οι διακοπές πλέον είναι διαφορετικές, όπως και οι προορισμοί που επιλέγουν.

Ευτυχώς όμως, τα ξενοδοχεία που προσφέρουν παροχές ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά, από πολύ άνετα, οικογενειακά δωμάτια και νεροτσουλήθρες μέχρι kids’ clubs με παιδαγωγούς που τα κρατούν απασχολημένα τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ξεπετάγονται παντού και οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες.

Εμείς συγγκεντρώσαμε κάποια από αυτά και σου τα προτείνουμε για να κλείσεις από νωρίς.

phaethon2.jpg

Family Collection by Louis Hotels
Tα ξενοδοχεία της Family Collection by Louis Hotels είναι ιδανικά για ξεκούραστες διακοπές με τα παιδιά. Πρόκειται εξάλλου για ξενοδοχεία των οποίων οι υποδομές είναι κατάλληλες και ασφαλείς για μικρά παιδιά καθώς και οι παροχές τους ιδανικές για να μην τους λείψει τίποτα, ούτε διασκέδαση μέσω των πολλών δραστηριοτήτων αλλά κυρίως ούτε το παιχνίδι. Πιο κάτω σου προτείνουμε 4 από αυτά: Το Louis Phaethon Beach, το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποτελώντας έναν επίγειο παράδεισο για οικογενειακές αποδράσεις! Διαθέτει mini club για παιδιά, εξωτερική παιδική χαρά, φύλαξη παιδιών (κατόπιν ζήτησης), παιδικά καρεκλάκια εστιατορίου, παιδική πισίνα, παιχνίδια / play room, πινγκ πονγκ, πισίνα με χώρο για παιδιά και ποδοσφαιράκι. Το 4 plus αστέρων ξενοδοχείο της Louis Hotels, Louis Imperial Beach Hotel, το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από εξωτικούς κήπους και μόλις λίγα βήματα από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, στην Πάφο προσκαλεί εσένα και την οικογένεια ή τους φίλους σου για να ζήσετε πραγματικά χαλαρωτικές διακοπές στην Πάφο. Είναι όμως και το Louis Ledra Beach. Το 4 plus αστέρων ξενοδοχείο Louis Ledra Beach βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστά ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να επωφεληθείτε οπό όλα όσα έχει να προσφέρει η γύρω περιοχή αλλά και η ίδια πόλη της Πάφου όπως ιστορικά αξιοθέατα, καταστήματα και χώροι διασκέδασης. Τέλος, σημείωσε το Louis Paphos Breeze που βρίσκεται στην περιοχή Χλώρακα στην Πάφο, με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Τοποθετημένο σε μια εξέχουσα θέση στην παραλία του Χλώρακα, το Family collection θέρετρο της Louis Hotels είναι χτισμένο ανάμεσα σε εκτεταμένους κήπους, με υπέροχη πανοραμική θέα, προσφέροντας μία υπέροχη εμπειρία σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό και κομψό περιβάλλον!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
https://louishotels.com/en/family-collection.html

kids club.jpg

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa 
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια γραφική λωρίδα που ελίσσεται ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από αειθαλή ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες και τους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης προετοιμάζοντάς τους για την εμπειρία που τους περιμένει. Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στην παραθαλάσσια έκταση των 85.000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Villas που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Στους χώρους του λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα, αποτελώντας έναν νόστιμο προορισμό που καταφέρνει να συγκεντρώνει και όλους τους λάτρεις της γαστρονομίας. Διαθέτει πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και  περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας και 5 πισίνες  θαλασσοθεραπείας. Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης  έναν υπέροχο, σύγχρονο χώρο για τα παιδιά, το Park Kidz για απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. Το Park Kidz είναι ένα πολυτελές παιδικό πάρκο διασκέδασης για όλη την ημέρα (3.000 τ.μ.) που παρέχει ένα ασφαλές και χαρούμενο μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες να παίζουν, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες προσανατολισμένες στη μάθηση και να κάνουν νέους φίλους. Διαθέτει θεματικό κάστρο δύο επιπέδων 400τμ, πισίνα πολλαπλών δραστηριοτήτων με πειρατικό πλοίο και νεροτσουλήθρα και εξωτερική παιδική χαρά. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα οργανώνουν και θα επιβλέπουν όλες τις δραστηριότητες για παιδιά 3-12 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Επικοινωνήστε στο +357 25862410 ή στο reservations@parklanecyprus.com.

olympic ayia napa.jpg

Olympic Lagoon Ayia Napa
Tον χειμώνα του 2017-2018, το πολυβραβευμένο Olympic Lagoon Resort Agia Napa αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να ανοίξει τις πύλες του τον Απρίλιο 2018 ως πέντε αστέρων ξενοδοχείο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ακόμα πιο ευχάριστες διακοπές στην Κύπρο. Με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες και με νέους τύπους δωματίων προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε οικογένειες με παιδιά ή και σε ζευγάρια, που αναζητούν την ηρεμία, παρέχοντας την ανάλογη επιλογή δωματίου. Στο πολυτελές πρόγραμμα του ξενοδοχείου All-Inclusive, προστέθηκαν δύο νέα a la carte εστιατόρια, ένα σνακ μπαρ και παγωταρία, ενώ η πολυβραβευμένη ομάδα των σεφ αναβάθμισε τα μενού σε όλα τα υφιστάμενα εστιατόρια. Η εσωτερική αρένα ψυχαγωγίας είναι η νέα συναρπαστική προσθήκη του ξενοδοχείου, προσφέροντας φαντασμαγορικό πρόγραμμα κάθε βράδυ. Το Olympic Lagoon Agia Napa, μέλος της Kanika Hotels and Resorts, προσφέρει επτά θεματικές πισίνες με καταρράκτες, υδρομασάζ και άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου και μεγάλης παιδικής πισίνας με παιχνίδια, lazy river, πισίνας μόνο για ενήλικες και μία ημιολυμπιακών διαστάσεων εσωτερική πισίνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23500000
Website: www.kanikahotels.com

evelthon.jpg

King Evelthon Beach Hotel & Resort, Πάφος
Το πεντάστερο ξενοδοχείο, άνοιξε τις πόρτες του το 2014. Απολαμβάνοντας προνομιακή θέση, το King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι τοποθετημένο στο παραλιακό μέτωπο της Χλώρακας, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το υψηλών προδιαγραφών νέο μέλος του ομίλου Tsokkos Hotels, απευθύνεται στον απαιτητικό επισκέπτη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στις άρτια εξοπλισμένες και αρχιτεκτονικά καλαίσθητες εγκαταστάσεις του. Η σύγχρονη διακόσμηση, η καθαριότητα και ο άρτιος εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το άφθονο φυσικό φως και την απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα, δίνουν σαφή έμφαση στην αισθητική, την κομψότητα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη. Με το ξενοδοχείο να διαθέτει κλίνες όλων των κατηγοριών, το King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των καλλιεργημένων επισκεπτών του. Για υδάτινες δραστηριότητες, εκτόνωση και παιχνίδια που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη, στο King Evelthon Beach Hotel & Resort δεσπόζει το φαντασμαγορικό "Aqua Splash Waterpark". Τα υδροπάρκο του ξενοδοχείου διαθέτει 7 υδροτσουλήθρες (Black Hole, Compact, Multi Slide, Free Fall, Rafting, Space Hole]), ένα "lazy river", χαλαρωτικό τζακούζι και επιπλέον παιδική πισίνα με υδροτσουλήθρες. Στο υδροπάρκο λειτουργούν δύο ανεξάρτητα τμήματα -για ενήλικες και για παιδιά- ενώ ο χώρος είναι ανοικτός και για εξωτερικούς επισκέπτες, με εισιτήριο σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, το King Evelthon Beach Hotel & Resort διαθέτει δύο Kids Club, κοντά στην παιδική πισίνα και εντός των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ.: 26 930100
Website: https://www.tsokkos.com

almyra.jpg

Almyra Hotel
Με μία εντυπωσιακή εικόνα, το μοντέρνο ξενοδοχείο στην πανέμορφη Πάφο άνοιξε ξανά τις πόρτες του, έτοιμο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόδρασης με φόντο το γαλάζιο της Μεσογείου. Τόσο οι ατμοσφαιρικοί χώροι του ξενοδοχείου όσο και οι υπέροχες πισίνες και κήποι που διαθέτει σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις σε έναν επίγειο παράδεισο. Όσο δε για το MYTHOS Kid’s Club που φιλοξενεί το ξενοδοχείο Almyra από τον Απρίλιο του 2022 (και πλέον και το
Anassa, επίσης μέλος του ομίλου Thanos Hotels) προσφέρει εγκαταστάσεις παδικής φροντίδας καθώς και προγράμματα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Το MYTHOS Kid’s Club βασίζεται σε διεθνείς προδιαγραφές για παροχή υπηρεσιών και προγραμμάτων δραστηριοτήτων. To εν λόγω πρότζεκτ του ομίλου Thanos Hotels and Resorts βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά του ξενοδοχείου και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες των μικρών εξερευνητών. Αποτελείται από τέσσερα δωμάτια γύρω από ένα κεντρικό χώρο παιχνιδιού, παρέχοντας άμεση πρόβαση στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Οι εγκαταστάσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν από μια εξειδικευμένη εταιρεία, διαθέτουν επίσης ξεχωριστούς χώρους για την κάθε ηλικιακή ομάδα, ενώ ο κάθε ένας έχει διαφορετική διάταξη, εξοπλισμό και δραστηριότητες, ειδικά προσαρμοσμένα για επισκέπτες από 4 μηνών μέχρι 18 ετών. Ο χώρος περιλαμβάνει μαλακά, ασφαλή, έπιπλα παιχνιδιού για τους μικρότερους επισκέπτες του. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μαθήματα μαγειρικής κυπριακής κουζίνας, διασκεδαστικές περιπέτειες με θέμα τα τοπικά ήθη και έθιμα, μαθήματα αγγειοπλαστικής και πολλές αθλητικές δραστηριότητες. Επιπλέον, οι γονείς με μικρά παιδιά ηλικίας 4 μηνών μέχρι 3 χρόνων μπορούν να χαλαρώσουν, καθώς έμπειρες βρεφοκόμοι και νηπιαγωγοί αναλαμβάνουν τη φροντίδα των παιδιών, το παιχνίδι όσο και τις καθημερινές συνήθειές τους (γεύματα, ύπνος κτλ.). Όπως είναι γνωστό, το ξενοδοχείο Almyra διαθέτει μεγάλη γκάμα από δωμάτια και διασυνδεόμενες σουίτες που καλύπτουν τις ανάγκες οικογενειών, θερμαινόμενες πισίνες με ξέβαθες περιοχές κατάλληλες για παιχνίδι, ευφάνταστα παιδικά μενού στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, καθώς και εξωτερικές δραστηριότητες όπως μαθήματα τένις, ορεινή ποδηλασία, περιηγήσεις στη φύση, βόλτες με πόνυ, ψάρεμα, go karts, και ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις, διασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα για τους μικρούς επισκέπτες.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ.: 26 888700
Website: https://www.almyra.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close