Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024
Μετα την επιτυχία του πρώτου κυπριακού φεστιβαλ stand-up comedy τον περασμένο Σεπτέμβρη και τις τακτικές παραστάσεις των πρωταγωνιστών το διάστημα που ακολούθησε, η αφρόκρεμα της κυπριακής stand-up comedy σκηνής, συνεχίζει ακάθεκτη και το 2024, σε νέους χώρους, νέους κωμικούς, ολοκαίνουργια format παραστάσεων, με πάντα με την ίδια όρεξη, διάθεση και πάθος.
Για όλο τον Απρίλη, η επιτυχημένη ομάδα του Stantar Kkomedy, ετοίμασε μία σειρά παραστάσεων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Open mics για τους καινουργιους, νύχτες δοκιμης υλικού για τους παλιούς, Blind date Comedy night για τους ερωτιάρηδες του είδους και το all inclusive «Στανταρ Κκομετυ Show» με 2 Open micers, 2 Featurers, και 2 εμπειρους κωμικούς στους ρόλους του Ηost και βεβαιως του Headliner.




Headlining & Hosting: Ζαχαρίας Ζαννετου, Κωνσταντινος Ψυλλιδης, Μαριλένα Ζωδιάτου, Γιωργος Κυριάκου, Αλέξης Πουλλίτας, Χαμπής, Παύλος Παυλίδης και Κώστας Πρίγκηπας.
Featuring:
Αντρέας Γεωργίου, Κρυσταλ Χριστοφή, Δέσπω Λεοντίου.
Οpen Micers:
Μαριάννα Γιαννάκη, Σοφία Κωνσταντίνου, Κώστας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Ιωάννου, Mιλτιάδης, Κρις Διαμαντίδης, Παναγιώτης Κώστα, Γιάννης Φωτεινός κ.α.
Για περισσοτερες πληροφοριες ακολουθήστε τα social media του Stantar Kkomety σε Instagram και Facebook.
Ή τσεκάρετε το «The Stantar Kkomety Podcast» στα κανάλια της Netcast Zone σε Youtube, Spotify και Applecast.
Σχετικά
18 θεατρικές παραστάσεις που θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο
Από αρχαίο δράμα και βραβευμένες διεθνείς παραγωγές μέχρι σύγχρονα κυπριακά έργα, δυνατούς μονολόγους και απολαυστικές κωμωδίες
Οι «Υπεργαλαξιακά Αποτυχημένοι» επιστρέφουν στη Λευκωσία με νέες παραστάσεις
Η κωμικοτραγική ιστορία του Κωνσταντίνου Τσίτσιου για τη σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα και την αληθινή αντρική φιλία ανεβαίνει στο Flea Theatre
«Αιώνιες Ιστορίες»: Ένα σπονδυλωτό θεατρικό αναλόγιο όπου ζωντανεύουν πέντε αρχαίοι μύθοι
Πέντε αρχαίοι μύθοι ζωντανεύουν μέσα από το θέατρο και το animation σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα
«Το Ημερολόγιο ενός Τρελού» επιστρέφει στην Πάφο σχεδόν 20 χρόνια μετά
Ο Μάριος Ιωάννου και η Στέφανη Νεοφύτου παρουσιάζουν το εμβληματικό έργο του Νικολάι Γκόγκολ σε μια σύγχρονη εκδοχή στην κυπριακή διάλεκτο, με ελεύθερη είσοδο
«Φαίδων ή Ίλιγγος»: Η Μαργκερίτ Γιουρσενάρ συναντά τον Πλάτωνα στη Λευκωσία
Ο Ανδρέας Αραούζος μεταφέρει το σπαρακτικό κείμενο της σπουδαίας Γαλλίδας συγγραφέως στην εξωτερική πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας για δύο μόνο παραστάσεις.
«Ανάμεσα σε δύο ήλιους»: Ένας βιωματικός μονόλογος για όσα μένουν όταν κάποιος απουσιάζει με τον Θανάση Δρακόπουλο
Μια σύντομη αλλά πυκνή θεατρική διαδρομή ανάμεσα στη μνήμη, την απώλεια και το φως
«Το Βουνί» επιστρέφει με νέο κύκλο παραστάσεων σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το πολυβραβευμένο μυθιστόρημα της Λουίζας Παπαλοΐζου ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρίας Κυριάκου
Το βραβευμένο «Brandy Sour» ζωντανεύει στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας
Το μυθιστόρημα της Κωνσταντίας Σωτηρίου παρουσιάζεται για μία μόνο βραδιά ως σκηνοθετημένο θεατρικό αναλόγιο με ζωντανή μουσική, στον απόηχο του ιστορικού Λήδρα Πάλας.
«Η Γυναίκα της Ζάκυθος» ζωντανεύει από την Αθήνα στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Το αριστούργημα του Διονυσίου Σολωμού μεταμορφώνεται από την Αντιγόνη Γύρα σε ένα δυναμικό σκηνοθετημένο αναλόγιο, με ποίηση, μουσική και σωματική αφήγηση στο Καφεαναγνωστήριο «Το Έρμα»
Οι sold out «Βλαβερές συνέπειες του καπνού» επιστρέφουν στο Θέατρο Δέντρο
Το ανατρεπτικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου, ανεβαίνει ξανά στη Λευκωσία για οκτώ περιορισμένες παραστάσεις τον Σεπτέμβριο.
Τρεις επιπλέον παραστάσεις για το Αντικριστό του Φώτη Γεωργίδη
H κωμικοτραγική σάτιρα του Φώτη Γεωργίδη περιοδεύει
Η θρυλική Comédie-Française έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με «Το γεγονός»
Η Françoise Gillard μεταφέρει στη σκηνή το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό έργο της Νομπελίστριας Annie Ernaux, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας.