Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024
ιγότερο από ένας μήνας απομένει για τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς ημιτελικού. Μάλιστα η Ελλάδα τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο μουσικό διαγωνσιμό με τη Μαρινέλλα.
Η Μαρίνα Σάττι φιλοδοξεί να κατακτήσει την Ευρώπη με το «Ζάρι» ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ελλήνων Eurofans έχει η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ήταν η μοναδική που κατάφερε να φέρει τη νίκη στην Ελλάδα το 2005 με το «My Number One». Και η Έλενα επσιτρέφει με διττό ρόλο!
Με διπλό ρόλο επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η Έλενα Παπαρίζου θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, ενώ θα κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον Β΄ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι.
«Το είχαμε πει ως σενάριο, τώρα μπορούμε και με τη σφραγίδα της EBU να το επιβεβαιώσουμε. Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision. Θα εμφανιστεί στον Β΄ ημιτελικό, εκεί που θα εμφανίζεται και η Μαρίνα Σάττι, προκειμένου να ερμηνεύσει το "My Number One". Οι Σουηδοί αγαπούν πάρα πολύ την Έλενα Παπαρίζου γιατί είναι ένα δικό τους παιδί, και την ήθελαν στις εμβληματικές συμμετοχές. Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι στον πρώτο ημιτελικό. Πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους Έλληνες Eurofans, γιατί θα δούμε δύο τραγουδίστριες που αγαπάμε. Η Ελένη Φουρέιρα είχε φτάσει στη 2η θέση και η Έλενα Παπαρίζου ήταν νικήτρια», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Σχετικά

Aναβάλλεται η συναυλία με τους Νίκο Μακρόπουλο και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου
Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου στο Παραλίμνι

Το θρυλικό συγκρότημα IL DIVO μάγεψε το κοινό στη Λεμεσό [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Το κοινό απόλαυσε μια μαγευτική βραδιά, με αξέχαστες ερμηνείες

Άννα Βίσση: Η «απόλυτη» μόλις κυκλοφόρησε το video clip του νέου της hit
Το Sandre κάνει ήδη χαμό με μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας
Μόνικα: «Όσο αλλάζει η ζωή μου, αλλάζει και η μουσική μου»
Η αγαπημένη τραγουδοποιός μιλά για τις διαδρομές που τη διαμόρφωσαν, τις μελωδίες που της έσωσαν τη ζωή και το καλοκαιρινό live που ετοιμάζει στην Κύπρο


Το μεγάλο comeback των Oasis: Σαρωτική με 70.000 θεατές η πρώτη συναυλία στο Κάρντιφ
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συναυλίας ήταν το tribute των αδελφών Γκάλαχερ στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Ντιόγκο Ζότα.

Γιώργος Νταλάρας-Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για τις δύο μεγάλες συναυλίες τους στην Κύπρο
Μαζί τους ο Οδυσσέας Ιωάννου

Mια συναυλία υπό το σεληνόφως στη Λεμεσό
Με πιάνο και μαντολίνα από το Μουσικό Σύνολο «Ηχώ των Μαντολίνων»



Σημαντικές πληροφορίες για τις συναυλίες της Άννας Βίσση 4-5 Ιουλίου στην ΑΕΚ ARENA Λάρνακας
Τι πρέπει να γνωρίζεις

Massimo Giordano στο Minthis Music Festival 2025
Μια Λυρική Νύχτα Κάτω από τον Κυπριακό Ουρανό