Music News

Eurovision: Πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του Ολλανδού τραγουδιστή που αποβλήθηκε

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποφασίσει η σουηδική Δικαιοσύνη για την καταγγελία από «ένα θηλυκό μέλος του συνεργείου παραγωγής» στο Μάλμε.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2024

Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος αποβλήθηκε δραματικά από τον διαγωνισμό λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, πιθανότατα θα κατηγορηθεί για παράνομες απειλές, δήλωσε τη Δευτέρα η σουηδική αστυνομία.

Ο Γιόουστ Κλάιν δεν εμφανίστηκε σε δύο πρόβες την Παρασκευή και ο διοργανωτής του Διαγωνισμού, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), δήλωσε ότι η αστυνομία ερευνά καταγγελία από «ένα θηλυκό μέλος του συνεργείου παραγωγής» του διαγωνισμού στη σουηδική πόλη Μάλμε.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζίμι Μόντιν δήλωσε στο Associated Press ότι η έρευνά για το περιστατικό έχει ολοκληρωθεί και ότι η απόφαση για τις κατηγορίες θα πρέπει να ληφθεί ”εντός λίγων εβδομάδων”. Δεν διευκρίνισε τη φύση των απειλών για τις οποίες κατηγορείται ο Ολλανδός καλλιτέχνης.

Οι λεπτομέρειες για το τι συνέβη στα παρασκήνια είναι άγνωστες.

Η σουηδική ταμπλόιντ Aftonbladet ανέφερε, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή, ότι ο Κλάιν κάποια στιγμή αγχώθηκε από όλους τους φωτογράφους και τους ζήτησε να σταματήσουν να τραβούν φωτογραφίες. Όταν ένας φωτογράφος τον πλησίασε, σήκωσε το χέρι του με γροθιά και όρμησε στον φωτογράφο, ανέφερε η εφημερίδα.

Η εφημερίδα Sydsvenska, μια εφημερίδα του Μάλμε, ανέφερε ότι το αδίκημα της απειλής συνήθως επιφέρει σε πρόστιμο μετά την καταδίκη.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close