Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15 hidden gems για να ανακαλύψεις ξανά το καλοκαίρι στην Κύπρο

Καλά "κρυμμένα" στέκια σε όλη την Κύπρο που αν δεν τα γνωρίζεις πρέπει να τα μάθεις

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2024

Το φετινό καλοκαίρι βάλε ως στόχο να ανακαλύψεις μερικά όμορφα hidden gems του νησιού. Χώρους και στέκια, καλά, ίσως, κρυμμένα από τις μάζες αλλά και κλασικά μαγαζιά που διαθέτουν αυτή την μυστήρια ομορφιά και διάθεση του μυστικού κήπου ή αυλής.

Μερικά από τα πιο αγαπημένα μας είναι τα παρακάτω τα οποία θα σε μαγέψουν για τον χώρο, την αισθητική, την ατμόσφαιρα και το μυστήριό τους.

274313942_2128358867315769_6960845671733404850_n.jpg

The Royal Goat Farm, Παλιομέτοχο
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το αγρόκτημα The Royal Goat Farm, βρίσκεται ελάχιστα μόνο χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Λευκωσίας, σε μια πεδιάδα της περιοχής Παλιομετόχου. Η δημιουργία του αγροκτήματος ξεκίνησε πριν από 26 χρόνια. Φυτεύτηκε αρχικά με λεμονιές, πορτοκαλιές, αχλαδιές, ελιές και σιγά σιγά δημιουργήθηκε και το περιβόλι με τα παρτέρια για τα εποχιακά λαχανικά και το θερμοκήπιο ενώ λίγο αργότερα κτίστηκε το μαντρί για τα γιδοπρόβατα. Σιγά σιγά το ζωικό βασίλειο εμπλουτίστηκε με κότες, χήνες, γαλοπούλες, κουνέλια και γαϊδούρια. Αργότερα, δημιουργήθηκε το μικρό τυροκομείο για την παρασκευή των κυπριακών παραδοσιακών τυριών (χαλλούμι, αναρή, τυρί φλαούνας, χαλίτζι Τηλλυρίας κ.α) και το ψωμάδικο με τους παραδοσιακούς ξυλόφουρνους. Κάθε γωνιά του αγροκτήματος προσφέρει στον επισκέπτη στιγμές ηρεμίας, αναζωογόνησης, χαλάρωσης ή και ενασχόλησης με τη γη, μύηση στην ομορφιά της φύσης. Ένας παραμυθένιος χώρος που θα μαγέψει τα παιδιά που θα λατρέψουν την επαφή με τα ζώα και τη φύση. Στο αγρόκτημα λειτουργεί ένας μοναδικός στο είδος του χώρος εστίασης που παντρεύει την κυπριακή παράδοση με την ομορφιά της κυπριακής φύσης. Εδώ μπορείς να απολαύσεις νόστιμο κυπριακό πρόγευμα με προϊόντα δικής τους παραγωγής αλλά και ξενάγηση στη φάρμα και το τυροκομείο. Επίσης, κάθε Πέμπτη το εστιατόριο σερβίρει οφτό κλέφτικο συρτό, μόνο με παραγγελία και κράτηση στο 70001787.

melisses_sCvySTY.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Μέλισσες, Δένεια
Το Μέλισσες Brunch and Venue βρίσκεται σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Δένειας, σε ένα μεγάλο κήπο 400 τ.μ., ανάμεσα σε δέντρα, θάμνους και αρωματικά φυτά, αποτελώντας ένα ειδυλλιακό σημείο για brunch τα πρωινά του σαββατοκύριακου (09.00-14.00), αλλά και ρομαντζάδα τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου (20.00-02.00), οπότε έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις platters και κοκτέιλ σε ένα υπέροχο περιβάλλον, κάτω από τον έναστρο ουρανό, παρέα με μουσική. Κλείσε τραπέζι στο 99089313.

lumina.jpg

Lumina botanical gardens, Κόρνος
Μερικά χιλιόμετρα έξω από την Λευκωσία, στην δασική περιοχή του χωριού Κόρνος, κάτω από το βουνό Ξυλιά, μέσα στα πεύκα, με αμφιθεατρική θέα, στα σύνορα με την Σια θα συναντήσεις τον Lumina botanical gardens. Lumina που στα λατινικά σημαίνει φως είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο χώρο, το άπλετο, καθάριο φως της φύσης. Το όνομα αυτό εμπνεύστηκε η δημιουργός και ιδιοκτήτρια του βοτανικού κήπου Βαρβάρα Μιχαήλ, αφού ένα τέτοιο φως συνοδεύει τις μνήμες της από μικρό παιδί που έβλεπε μέσα από τις φυλλωσιές των ελιών του παππού της.  Το Lumina botanical gardens άνοιξε στις 2 Αυγούστου 2023. Ένα όνειρο της Βαρβάρας που έγινε σιγά σιγά πραγματικότητα και αποτελεί σήμερα μία όαση δροσιάς, χαλάρωσης και ευεξίας μέσα στο πράσινο. Η ίδια το 2012 έμεινε άνεργη και άρχισε να ψάχνεται. Έτσι, ξεκίνησε μετά από ψάξιμο κάποια μαθήματα βοτανολογίας, ξεκίνησε την καλλιέργεια μίας ειδικής ποικιλίας δυόσμου που φτιάχνεται το μοχίτο για να το εξάγει στην Ρωσία όμως η επιχείρηση αυτή δεν κράτησε για πολύ. Έτσι, στράφηκε στην καλλιέργεια και μεταποίησε βοτάνων σε αυτό τον συγκεριμένο χώρο όπου σήμερα λειτουργεί ως βοτανικός κήπος, δέχεται επισκέψεις και κάθε σαββατοκύριακο σερβίρει κυπριακό brunch με φρέσκα, ντόπια προϊόντων Κυπρίων παραγωγών. Εκεί, μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά είδη από βιολογικά τσάγια, βότανα, μείγματα καρυκευμάτων και βοτάνων για το φαγητό, κεραλοιφές, αιθέρια έλαια που είναι θεαραπευτικά και όλα φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο και πρακτικές χωρίς μηχανές.  Ο επισκέπτης εκεί μπορείς να λάβει μέρος σε μαθήματα βοτανολογίας, να κάνει μία βόλτα και να παρακολουθήσει την διαδικασία απόσταξης των βοτάνων, να λάβει μέρος σε εργαστήρια παρασκευής φυσικών καλλυντικών ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να έρθουν σε επαφή με την φύση, το χώμα και να μάθουν τα πάντα για τα βότανα μέσα από παιχνίδια και χειροτεχνίες. Το Lumina botanical gardens την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 20:00 μας προσκαλεί να βρεθούμε εκεί κάτω από την δροασιά των πεύκων στο βουνό για να απολαύσουμε μια ξεχωριστή βραδιά. Ο ξυλόφουρνος θα ψήσει νόστιμο οφτό κλέφτικο ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε λαϊκα τραγούδια τους δικούς μουσικούς Δόνα Μιχαήλ και Αντρέα Θωμά. Για κρατήσεις: 99973631. 

millomeris2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Millomeris Café, Πλάτρες
Tο Millomeris Café, που δημιουργήθηκε μόλις ένα λεπτό μακριά από τον διάσημο καταρράκτη των Πλατρών. Πρόκειται για μία καταπράσινη "κρυμμένη" όαση, που περιμένει τους μεγάλους και μικρούς επισκέπτες του για να τους δροσίσει με μαχαλεπί, παγωτό, καφέ, μια παγωμένη μπίρα ή ένα αναψυκτικό. Στο μενού του υπάρχουν ακόμα donuts, πίτσες, ρυζόγαλο, κρέμα καραμελέ, σνακ αλλά και κρασί, cider κ.ά. Στο μενού του υπάρχουν ακόμα donuts, πίτσες, ρυζόγαλο, κρέμα καραμελέ, σνακ αλλά και κρασί, cider κ.οντας τον καφέ σας μέσα στην απόλυτη ηρεμία με θέα τη λίμνη και το πράσινο τοπίο. Αφού απολαύστε την πεζοπορία σου, τη βουτιά σας ή απλώς τη βόλτας σου στην καταπράσινη περιοχή, χαλάρωσε χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σου κάτω από την κληματαριά, μέσα στην απόλυτη ηρεμία με θέα το πράσινο τοπίο.
(99675066) Μακεδονίας, Πάνω Πλάτρες. Δ-Κ 10.00-19.00.

440780944_18443124745052713_4777386757740190598_n.jpg


CyHerbia Botanical Park & Labyrinth, Αυγόρου
Το Βοτανικό Πάρκο Cyherbia αποτελείται από εννέα υπέροχους βοτανικούς κήπους, ένα δάσος μέσα στο οποίο εκατοντάδες κυπαρίσσια σχηματίζουν το νησί της Κύπρου και επίσης το πρώτο και μοναδικό λαβύρινθο στην Κύπρο. Ο λαβύρινθος προσφέρει 2000 τ.μ. 'πράσινη διασκέδαση' για όλη την οικογένεια, μέσα σε άλλη διάσταση. Σας προκαλεί να βρείτε τα 7 κρυμμένα πουλιά, καθώς και την έξοδο. Μια ματιά από το παρατηρητήριο μπορεί ίσως να σας βοηθήσει στην προσπάθεια σας. Ο βοτανόκηπος χωρίζεται σε 9 τμήματα, το καθένα με διαφορετικό θέμα. Καθώς απολαμβάνετε τον περίπατο σας θα δείτε τα φυτά που σχετίζονται με αυτά τα θέματα. Τα βότανα έχουν πολλαπλές δράσεις και χρήσεις και θα δείτε μερικά από αυτά σε διάφορα τμήματα, π.χ. το θυμάρι είναι χρήσιμο στο μπάνιο αλλά και σαν αρωματικό, και σαν μπαχαρικό. Εκατοντάδες κυπαρίσσια σχηματίζουν τον χάρτη του νησιού μας. Περπατείστε γύρω από την Κύπρο σε 20' και ανακαλύψετε τα ιθαγενή δέντρα και τους θάμνους, καθώς και τα '7 θαύματα' του νησιού, που είναι οι κορυφαίες τοποθεσίες πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα ή κοντά στις παραλιακές πόλεις. Σ' αυτές τις τοποθεσίες μπορείτε να προσανατολιστείτε πού βρίσκεστε στον χάρτη. Στο αποστακτήριο αιθέριων ελαίων μπορείτε να δείτε από κοντά την απόσταξη των αιθέριων ελαίων, μια μοναδική και μυρωδάτη εμπειρία! Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία, στην αρωματοποιία, στην φαρμακοποιία και σε καλλυντικά. Στοn βοτανικό πάρκο θα βρείτε και τον μεγαλύτερο κήπο λεβάντας του νησιού μας. Το μονοπάτι ανάμεσα στις λεβάντες είναι σχεδιασμένο για διαλογισμό, αλλά μπορείτε και απλά να απολαύσετε το άρωμα και χρώμα της λεβάντας στον περίπατο σας. Στηn καφετέρια μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα βοτανικό τσάι καθώς και σπιτικά αλμυρά και γλυκά. Στο κατάστημά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία βοτανικών τσαγιών, βάμματα, λάδια, κηραλοιφές και διάφορα καλλυντικά, τα οποία παρασκευάζονται με τα βότανα του πάρκου.  Μια επίσκεψη στο Cyherbia προσφέρει μια πολύ αρωματική, διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Υπάρχουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά σε όλα τα μέρη του πάρκου. Πληροφορίες: 99915443.

42266-sitesdefaultfiles29244357_2.2e16d0ba.fill-1200x630.jpg

Kika's Garden homemade food & produce, Καλλέπεια
Το Kika's Garden homemade food & produce προσφέρει εδώ και μερικά χρόνια ένα ξεχωριστό brunch. Η πλειοψηφία των προϊόντων προέρχονται από τον κήπο και την αυλή της κυρίας Κίκα. Φρέσκα αβγά από τις κότες της, φρεσκοψημένο ψωμί από τον φούρνο της αυλής της, λαχανικά και ζαρζαβατικά δικής της καλλιέργειας, ντόπιο χαλούμι, αναρή και γαλακτοκομικά, σύκα από τις συκιές της και προϊόντα της εποχής. Η αυλή της κυρίας Κίκας δέχεται κόσμο σε περιορισμένο αριθμό γι' αυτό συστήνεται κράτηση σου προηγουμένως, ούτως ώστε να γνωρίζουν τι προϊόντα θα έχουν και φυσικά πόσα αβγά θα γεννήσουν οι κότες τους. Ένας αγροτικός χώρος, με καθαρό αέρα, λίγο έξω από το χωριό, στα βορειοδυτικά όπου μπορείς να απολαύσεις οργανικά προϊόντα κάτω από την σκιά του μεγάλου δέντρου της αυλής ή στον πανέμορφο κήπο λες και βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.
(99459400) Καλλέπεια, επ. Πάφου, Πάφος.

45749-sitesdefaultfileskivotos.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Kivotos 3000 - Tinas Art Café, Πόλη Χρυσοχούς
Δέντρα, λουλούδια, κρεμαστές γλάστρες και μία μεγάλη αυλή δημιουργούν μία ατμόσφαιρα αλλιώτικη, ιδανική για να καθίσεις και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας το καφεδάκι σου. Το Art Café Kivotos 3000, βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, σερβίρει καφέ, κι άλλα κρύα ή ζεστά ροφήματα, homemade snacks ή υπέροχα σπτικά κέικ, σε γενναιόδωρες μερίδες, παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι με φρέσκα φρούτα, σε μια αυλή-όνειρο! Μια αυλή γαλήνης και δημιουργικότητας! Στον υπέροχο κήπο του λοιπόν, που αποτελεί μία όαση δροσιάς, μιας και καλύπτεται από τη σκιά των δέντρων, θα σε υποδεχθεί η εξυπηρετικότατη Γερμανίδα ιδιοκτήτρια, η Tina, η οποία θα σου δώσει την υπόσχεση ότι μόλις περάσει λίγο η ώρα θα ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι ακόμα στην Κύπρο και θα αισθανθείς σαν να είσαι κάπου πολύ μακριά. Σημείωσε, τέλος ότι πέρα από έπιπλα στην αυλή της υπάρχουν εκλεκτικές τέχνες, χειροτεχνίες και γλυπτά, βιβλία, περιοδικά και επιτραπέζια παιχνίδια διαθέσιμα για διασκέδαση.
(99555193)

polis.jpg

Polis Herbs, Πόλη Χρυσοχούς
Tο Polis Herb Garden & Restaurant βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, δίπλα στο μουσείο. Σύνθημά τους, το "Επιστροφή στη φύση". Διαθέτει έναν υπέροχο κήπο περίπου 2500 τετραγωνικών μέτρων με διάφορα είδη βοτάνων, και είναι ανοιχτός για το κοινό. Στο Polis Herb Garden & Restaurant, μπορείς να δεις και να μάθεις για τα βότανα μέσω των διαφορετικών δραστηριοτήτων στον κήπο, όπως η ξήρανση των βοτάνων και η διαδικασία της εξαγωγής αιθέριων ελαίων. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν σύγχρονη κυπριακή κουζίνα με βότανα από τον κήπο, μαγειρεμένα με αγάπη!
(99586354)

2023-08-13.jpg

Secret Garden Panayia, Παναγιά Πάφου
Μία επίσκεψη στην ορεινή Πάφο θα αποτελέσει σίγουρα την τέλεια αφορµή για να ανακαλύψεις κι εσύ αυτόν τον κρυµµένο «θησαυρό» που ονομάζεται Secret Garden Panayia. Πρόκειται για ένα μικρό μυστικό κήπο στο χωριό Πάνω Παναγιά, ο οποίος δημιουγήθηκε για να δώσει μία διαφορετική επιλογή στους επισκέπτες του όμορφου χωριού. Είναι ένας υπαίθριος χώρος και ο φυσικός πλούτος αυτού ήταν η έμπνευση για την ονομασία. Είναι μάλιστα με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένος ώστε να δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα εξωτικό νησί. Ένα καφέ-μπαρ που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και υπόσχεται να αποτελέσει και φέτος την αγαπημενη σου συνήθεια! Εδώ θα απολαύσεις τη λεμονάδα σου, το κοκτέιλ σου, τον καφέ σου, μπίρες, ακόμα κι ένα ποτήρι καλό κρασί από τα τοπικά οινοποιεία. Αυτό ωστόσο που δεν πρέπει να παραλείψεις με τίποτα είναι να δοκιμάσεις τα γκουρμέ γλυκά του, όπως το εντυπωσιακό cheesecake αλλά και την πορτοκαλόπιτα!  Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα σε εντυπωσιάσουν όλα! 
(99038137) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 79, Πάνω Παναγιά, επ. Πάφου.

305923928_126905650097143_603224367371978746_n.jpg

Βεράντα του ονείρου, Πάνω Παναγιά, Πάφος
Πρόκειται για ένα χώρο που ξεχωρίζει για την υπέροχή του βεράντα εξού και το όνομα που το έδωσαν οι ιδιοκτήτες του. Το all day καφεστιατόριο λέγεται "Βεράντα του Ονείρου" και μόνο από το όνομά του ανεβάζει τις προσδοκίες μας. Η "Βεράντα του Ονείρου" βρίσκεται στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στο χωριό της Κάτω Παναγιά όπου το καλοκαίρι είναι ένας ιδανικός προορισμός για εξόρμηση.  Ένας χώρος που όπως φαίνεται θα μας χαλαρώσει με την ατμόσφαιρά του και την προσεγμένη διακόσμησή του.  Στο μενού θα βρεις από σουβλάκι, μπιφτέκια και μπριζόλα, μέχρι σνακ όπως πίτσα και ομελέτα, φαγητά όπως κουπέπια και ταβά, αλλά και κλασσικά γλυκά που προσφέρονται στην μοντέρνα εκδοχή τους. (99562900) 

Oasis 2.jpeg

Oasis Unspoken Gem, Λατσί
Ένας πολύ ντιζαϊνάτος χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό καφέ, αλλά και διάφορα γλυκά και αλμυρά σνακ, σάντουιτς και σαλάτες. Από το μενού ξεχωρίζει το Chicken bacon ciabatta, το Pulled pork ciabatta αλλά και το Breakfast bagel, όπως επίσης και τα muffins και τα κρουασάν σοκολάτας. Στο Oasis θα αγαπήσεiw τον χώρο και μπορείς να απολαύσεις κι ένα σάντουιτς εκεί.
(26322379) Chrysakama beach, Λεωφ. Ακάμαντος 8820, block C, κατ. 6, Λατσί

img_20210724_120738_resized_20220722_112739873.jpg


Βικλάρι, Ακάμας
Αν δεν έχεις πάει ακόμα μέχρι το Βικλάρι, τότε πρέπει να το βάλεις σαν στόχο. Πρόκειται για μία μοναδική εμπερία από μόνο του. Τι να πρωτοπούμε; Για τη διαδρομή, την τοποθεσία, τη θέα, την εντυπωσιακή κληματαριά που σκεπάζει την μεγάλη του βεράντα, το φαγητό ή το φυσικό περιβάλλον. Το Βικλάρι είναι γνωστό και ως το τελευταίο κάστρο του Ακάμα, στον δρόμο προς το φαράγγι του Άβακα. Όταν καθίσεις στην εντυπωσιακή του βεράντα με τα πέτρινα τραπέζια απέναντί σου θα δει το μικρό νησάκι Γερόνησος που βρίσκεται απέναντι από την ακτή του Αγίου Γεωργίου της Πέγειας και υπήρξε σημαντικός λατρευτικός χώρος κατά τα Ελληνιστικά Χρόνια όταν οι πιστοί διέσχιζαν τα νερά για να επισκεφθούν το Ιερό του Απόλλωνα. Το Βικλάρι σερβίρει αποκλειστικά χοιρινή σούβλα και κοτόπουλο, σαλάτα και τηγανητές πατάτες. Πρόκειται για ένα μοναδικό μέρος που πρέπει έστω για μία φορά να επισκεφτείς. 
(26991088) 

2021-07-07.jpg

Μυλάρι, Κρήτου Τέρρα
Το χωριό Κρήτου Τέρρα της Πάφου είναι ένας must καλοκαιρινός – και όχι μόνο – προορισμός, για τα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία του με το διασημότερο από αυτά να είναι ο καταρράκτης Κρεμμιώτη. Τώρα όμως και έχεις και άλλον έναν καλό λόγο για να επισκεφθείς το χωριό Κρήτου Τέρρα: Η ταβέρνα “Mylari Bistro Taverna”. Αυθεντική και πεντανόστιμη Κυπριακή κουζίνα, υπέροχη καταπράσινη βεράντα με εκπληκτική θέα και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική, συνθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό διασκέδασης και ψυχαγωγίας που δεν πρέπει να χάσεις.  (99472219)

2021-10-02.jpg


Spring of Life Forever, Αμαργέτη
Στον δρόμο προς την Παναγία Χρυσορογιάτισσα -από Λεμεσό, θα περάσεις από το χωριό Αμαργέτη- στα αριστερά, πάνω σε μια γωνία που κατηφορίζει, θα συναντήσεις το Spring of Life Forever, το οποίο θα σε οδηγήσει κυριολεκτικά σε έναν μικρό παράδεισο αυθεντικών κυπριακών γεύσεων και όχι μόνο αλλά και σε πολλές άλλες εκπλήξεις. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που από τη μοναδική του βεράντα απολαμβάνει μοναδική θέα, ενώ στρώνει τραπέζια κάτω από τη δροσερή κληματαριά και από τα πολύ λίγα του νησιού που πιστοποιήθηκε με το σήμα Taste του Υφυπουργείου Πολιτισμού ως χώρος εστίασης κυπριακής αυθεντίας. Το μενού συμπεριλαμβάνει ορεκτικά όπως κολοκυθάκια με αυγά, κατσικίσιο χαλούμι και λούντζα, ντομάτα με φέτα και ρίγανη, συνοδευτικά dips όπως για παράδειγμα ταχίνι, χούμους, ταραμά, ελιές, επίσης σαλάτες, χορτοφαγικά πιάτα και ψαρικά, ζυμαρικά όπως ραβιόλες και φαγητά σχάρας όπως σουβλάκια, σεφταλιές και παϊδάκια. Πέρα από τα πιο πάνω στο μενού θα βρεις και τα signature πιάτα του εστιατορίου, ανάμεσά τους τον μουσακά της οικοδέσποινάς, το βοδινό στιφάδο της οικοδέσποινας, το κοτόπουλο λεμονάτο και το αρνί κλέφτικο. Εδώ επίσης θα βρεις σάντουιτς, προγεύματα και φαγητά της μέρας. Στο τέλος θα σε φιλέψουν με φρούτα και σπιτική μηλόπιτα, γλυκά του κουταλιού, λουκουμάδες και οποιαδήποτε άλλη σπιτική λιχουδιά φτιάξουν.
(26723212 , 99829398) Χρυσορογιατίσσης 3, Αμαργέτη, Πάφος. Δ-Κ 09.00-23.00.

67282200_2302152306499927_145144833470627840_n.jpg


Val’s Place, Γιαλιά
Πρόκειται για ένα πολυχώρο για τους πιο εναλλακτικούς όπου θα απολαύσεις ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Κύπρου. Ο χώρος αυτός φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες, μουσικές συναντήσεις αλλά και φεστιβάλ το καλοκαίρι. Προσφέρεται για κάμπινγκ, χαλαρό ποτό στους καναπέδες και τις ξαπλώστρες του αλλά και για τσιμπήματα, γλυκά και φαγητό. (99494086)


Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close