Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ανακάλυψε το κρυμμένο διαμάντι του νησιού: Ένα εξωτικό beach bar, με συγκλονιστική θέα!

Ο ιδανικός προορισμός για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2024

Το Kohili Beach Bar στον Πρωταρά είναι ένα πραγματικό στολίδι, που μαγεύει τους επισκέπτες με την υπέροχη τοποθεσία του και το γαλήνιό του περιβάλλον.

kohili.jpg

Τοποθετημένο στην παραλία Κάππαρη, μία παραλία που αποτελεί την πιο γνωστή εναλλακτική «λύση» για όσους προτιμούν ιδιωτικότητα και μία ήσυχη απόδραση μακριά από την κοσμοσυρροή, αυτό το beach bar προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία για όσους αναζητούν ένα κομμάτι παραδείσου.

kohili2.jpg

Με την αψεγάδιαστη ακτή και τα κρυστάλλινα νερά, το Kohili Beach Bar ξεχωρίζει ως καταφύγιο φυσικής ομορφιάς. Η παραλία διαθέτει μια ήρεμη ατμόσφαιρα, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα στοχεία του Kohili Beach Bar είναι η απρόσκοπτή του θέα από ψηλά, που σου δίνει την αίσθηση ότι αιωρείσαι πάνω από τη θάλασσα.

kohili5.jpg

Τhe place to be
Kάθε καλοκαίρι λοιπόν, το Kohili, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν στον απόλυτο προορισμό για όλους όσοι θέλουν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

Boho στυλ, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, οικεία διάθεση και μοναδική θέα, δημιουργούν έναν παράδεισο ηρεμίας και γευστικών απολαύσεων, με υπέροχα μουσικά ακούσματα, διασκέδαση, δροσερά και γευστικά κοκτέιλ.

kohili 3.jpg

Εξάλλου, στο Kohili η τέχνη των κοκτέιλ βρίσκεται στο επίκεντρο. Το μπαρ φημίζεται για τα κοκτέιλ που φέρουν την υπογραφή του, φτιαγμένα με πάθος και δημιουργικότητα. Από κλασικές παρασκευές μέχρι καινοτόμα μείγματα, το μπαρ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ποτά που ταιριάζουν σε κάθε ουρανίσκο.

Δοκίμασε όμως να πας από νωρίς το πρωί, για να απολαύσεις μπάνιο και ήλιο, όσο πίνεις καφέ ή αναζωογονητικούς χυμούς. Όσο προχωράει η μέρα, και η όρεξη ανοίγει από τις βουτιές, σειρά έχει το μενού του Kohili, όπου βρίσκεις από επιλογές για breakfast και brunch, κολαφτιαγμένα πιάτα για μεσημεριανό αλλά και βραδινό, καθώς επίσης και εξαιρετικά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς επίσης και γλυκά.

kohili4.jpg

Όσο για τη μουσική, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνει live μουσικές βραδιές (σε τακτά χρονικά διαστήματα, 3-4 φορές τη βδομάδα), ενώ τις Κυριακές τα απογεύματα φιλοξενεί DJ ή ακόμα και live μουσική!

Το προσωπικό στο Kohili Beach Bar κάνει το κάτι παραπάνω για να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτεςς του θα έχουν μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία, δημιουργώντας ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

kohili-.jpg

(97969699) Παραλία ΜΜΑΔ, Κάππαρης, Παραλίμνι.
Ωράριο λειτουργίας: 07.30-01.00 (all day).
E-mail: kohilibeachbar17@gmail.com
Instagram: kohili_beach_bar
Facebook: Kohili Beach Bar

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close