Eating News , Εστιατόρια

Το Foody… «τριπλάρει» με νέα Foodyball Deals!

Μοναδικές προσφορές εξολοκλήρου για το Euro 2024 από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2024

Με νέες Foodyball προσφορές, το Foody, η #1 υπηρεσία delivery στην Κύπρο, «τριπλάρει» για τους απανταχού φανατικούς του Euro 2024. Από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, το Foody σας προσφέρει τα αγαπημένα σας γεύματα με φανταστικές Foodyball προσφορές, ενώ εσείς υποστηρίζετε με θέρμη και πάθος τις αγαπημένες σας ομάδες, από την άνεση του σπιτιού σας. Είτε διοργανώνετε μια βραδιά ποδοσφαίρου με φίλους, είτε απολαμβάνετε τους αγώνες μόνοι σας, οι αποκλειστικές προσφορές του Foody είναι εδώ για να κάνουν την εμπειρία σας στην περίοδο του Euro 2024 ακόμα καλύτερη.

Με την ευκαιρία της ευρωπαϊκής αυτής γιορτής ποδοσφαίρου, το Foody συνεργάστηκε με μια πλειάδα αγαπημένων επιλογών από την τεράστια λίστα καταστημάτων της πλατφόρμας του, για να προσφέρει φανταστικές προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 30% μέχρι 50% και φοβερές προσφορές 1+1, τα Foodyball Deals έχουν κάτι για όλους.

Έχετε όρεξη για ένα ζουμερό μπιφτέκι, ένα σουβλάκι στην πίτα ή μια πίτσα με τυρί; To Foody θα βρεθεί γρήγορα στην πόρτα σας για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τον αγώνα! Κάντε λοιπόν την παραγγελία σας μέσω του Foody παντώντας την επιλογή Foodyball Deals και απολαύστε τα αγαπημένα σας γεύματα από καταστήματα όπως τα McDonalds, KFC, Pizza Hut, Burger King, Dominos, Papa Johns και Pizza Mia, ενώ η αδρεναλίνη του παιχνιδιού ανεβαίνει.

Ετοιμαστείτε να ζητωκραυγάσετε και να γιορτάσετε τις Foodyball προσφορές μόνο στο Foody. Γιατί το καλό φαγητό κάνει τις μεγάλες στιμές ακόμα μεγαλύτερες!

Σχετικά με το Foody:

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close