Φεστιβαλ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη φετινή Γιορτή του Κρασιού

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2024

Η Γιορτή του Κρασιού, που πραγματοποιείται στη Λεμεσό, είναι μια πολιτιστική εκδήλωση που οι άνθρωποι διοργάνωναν από τα πανάρχαια χρόνια όταν παρόμοιες γιορτές με αναφορά στο κρασί πραγματοποιούνταν.

Δεκάδες εκθέτες τοπικών κρασιών, φαγητό και μουσικές εκδηλώσεις πλαισιώνουν τη γιορτή στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού.

Μάλιστα, ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της 63ης Γιορτής του Κρασιού που θα πραγματοποιηθεί 28 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου 2024 στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού αναζητώντας παράλληλα σε ανακοίνωσή του προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού.

Πιο κάτω η αυτούσια η ανακοίνωση

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 6 Οκτωβρίου 2024.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα υπάρχει:

  • Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας- συναυλίες, λαογραφία και θεατρικές παραστάσεις
  • Μπροστά από τον Βρακά. – συναυλίες με ολιγομελή σχήματα
  • Μικρά μουσικά σχήματα στα εστιατόρια

Προσφοροδότες μπορεί να είναι:

  • Γραφεία παραγωγών
  • Οργανωμένα Πολιτιστικά Σύνολα
  • Μεμονωμένοι καλλιτέχνες
  • Λαογραφικοί Όμιλοι

Όλοι οι πιο πάνω συντελεστές πρέπει να διαθέτουν πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό) και να έχουν διευθετήσει όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις από οποιεσδήποτε Κρατικές Υπηρεσίες.

Θα πρέπει να παρατίθενται αποδεικτικά στοιχεία ότι ο προσφοροδότης έχει τη νόμιμη εκπροσώπηση, ή έχει αναλάβει δέσμευση ή συνάψει συμφωνία με το/τα συγκρότημα/συγκροτήματα ή το/τα σχήμα/σχήματα, που προτείνει.

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν προτάσεις για καλλιτεχνικό πρόγραμμα συναυλίας, πολύ-θεάματος, θεατρικών και λαογραφικών παραστάσεων της οποίας η θεματολογία να συνάδει με τη Γιορτή του Κρασιού.

Διευκρινήσεις και πληροφορίες θα μπορείτε να πάρετε από την λειτουργό του Δήμου των Πολιτιστικών Υπηρεσιών κα. Σκεύη Αντωνιάδου στο τηλ: 25 745919.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου:•       Που είναι αφιερώματα στην Ελληνική ή Κυπριακή μουσική και να συνάδουν με το ύφος της Γιορτής.•       Θεατρικές παραστάσεις ή επιθεωρήσεις με χιουμοριστικό ύφος.

Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι της παράστασης / εκδήλωσης. Την τεχνική υποδομή (φώτα, ήχος) θα την παρέχει ο Δήμος Λεμεσού.

Τα θεατρικά σχήματα που έχουν εξειδικευμένα σκηνικά θα μπορούν να τα στήσουν για την ανάγκη της παράστασης τους.

Ο Δήμος Λεμεσού δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την πιο χαμηλή ή την οποιαδήποτε προσφορά.

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει πως οι πληρωμές θα γίνονται από 1 μέχρι 3 μήνες μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Λεμεσού έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε εκδήλωση, χωρίς οποιαδήποτε απαίτηση εκ μέρους του προσφοροδότη.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν και να παραδοθούν στα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση santoniadou@limassol.org.cy μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close