Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2024
Ο θρυλικός τραγουδιστής και πολυπλατινένιος τραγουδοποιός Bryan Adams ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την Κύπρο με μια ζωντανή εμφάνιση στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό, στις 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας "So Happy It Hurts" Tour 2024.
Ο Bryan Adams είναι ένας από τους πλέον συναρπαστικούς μουσικούς στον κόσμο. Με 17 άλμπουμ στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου "So Happy It Hurts" (υποψήφιο για Grammy), του "Pretty Woman - The Musical", και του Classic pt. I και pt. II, τα οποία περιλαμβάνουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών του. Kυκλοφόρησαν ψηφιακά και σε ATMOS με την Platoon, και είναι επίσης διαθέσιμα σε συμβατική μορφή από την BMG. Τα τραγούδια του έχουν συγκεντρώσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, πέντε υποψηφιοτήτων για Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Grammy και 20 βραβεία Juno.

Αυτή η πολυαναμενόμενη συναυλία θα περιλαμβάνει κλασικές και νέες επιτυχίες ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα στην ιστορία της ροκ. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και με πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους, ο Bryan Adams κατέκτησε την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο και ενέπνευσε τo κοινό παγκοσμίως με all time classic επιτυχίες όπως το Summer of '69", "All For Love", "Have You Ever Really Loved A Woman", "Please Forgive Me", "Heaven", "Here I Am" και "Everything I Do".
Η συναυλία στη Λεμεσό διοργανώνεται από την NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS και θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο. "Είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Bryan στην Κύπρο για μια απίστευτη βραδιά διαχρονικής μουσικής και ψυχαγωγίας. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του να βιώσουν την ενέργεια και το πάθος του σε ένα μεγάλο live show", δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ναταλία Χαραλάμπους.
Λεπτομέρειες Συναυλίας:
Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2024
Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00/Η συναυλία αρχίζει στις 21:00
Χώρος Διεξαγωγής: Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, Κύπρος
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 16 Ιουλίου 2024 στις 11:00 (Ώρα Κύπρου) αποκλειστικά στην πλατφόρμα SoldOut Tickets - www.soldoutticketbox.com.
-
Τσίρειο Στάδιο
16 Οκτωβρίου 2024
Σχετικά
Άννα Γιαγκιώζη και «Τούτες ένει» στη σκηνή του Downtown Live
«TOYTEΣ ΕΝΕΙ» - Πέμπτη 16 Απριλίου για μια μοναδική εμφάνιση στο Downtown Live
Το συναρπαστικό Τρίο Κλαρινέτων Alessandro Carbonare ερμηνεύει έργα για τρία κλαρινέτα στη Λευκωσία
Ένα κλαρινέτο μπορεί να μαγέψει το κοινό
Σελίν Ντιόν: Ανακοίνωσε έξι νέες συναυλίες
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή - «Φέτος, παίρνω το καλύτερο δώρο γενεθλίων της ζωής μου», είπε στην αρχική ανακοίνωση των συναυλιών
Η Ciarae εκπροσωπεί την Κύπρο στον Παγκόσμιο Τελικό του Sanremo Junior 2026
Μια δυναμική και πολυτάλαντη νεαρή καλλιτέχνιδα, η Ciarae έχει ήδη διαμορφώσει ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό προφίλ
Η Μαριάννα Κατσιμίχα για πρώτη φορά στην Κύπρο για ένα μοναδικό live
Μαζί της ο Δημήτρης Μπάκουλης
Η Lykke Li στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Μια ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου
Music of the Miyazaki World: Οι μαγικές μελωδίες των anime ζωντανεύουν επί σκηνής
Οι εμβληματικές μελωδίες από ταινίες όπως Spirited Away, My Neighbor Totoro, Howl’s Moving Castle και Kiki’s Delivery Service μεταφέρονται στη σκηνή μέσα από ζωντανή ερμηνεία
Αυτός είναι ο κορυφαίος καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει φέτος στον Κατακλυσμό Πρωταρά
Εξασφαλίσαμε το μεγάλο όνομα που θα ξεσηκώσει όλο το κοινό, σε μία δωρεάν συναυλία
Ένα μοναδικό πιάνο-αριστούργημα στη Λεμεσό
To νούμερο ένα από μόλις πέντε που έχουν κατασκευαστεί από τη Steinway & Sons
«Θυμάμαι έναν πατέρα…»: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου
Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής Διονυσίου σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Στράτο
Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει Κύπρο με ένα… «φορτηγό» τραγούδια!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανεώνει και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό στην Κύπρο,
Η σπουδαία Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη, στην Κύπρο
Η ΣΟΚ συμπράττει με τη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια για ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, για μια νύχτα μαγική