Things to Do , Top Stories

Επιτυχές το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green Dot

Το 4ο φεστιβάλ της Green Dot Κύπρου, το περασμένο Σάββατο στις 17 Μαΐου, κέρδισε το κοινό!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2014

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 4ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green Dot Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου, από τις 09.00 μέχρι τις 20.00, στο Πάρκο της Ακρόπολης, στο Στρόβολο. Το Φεστιβάλ το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός, διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και έχει ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Το φετινό φεστιβάλ υπολογίζεται ότι επισκέφθηκαν πάνω από 9.000 άτομα καθιστώντας το με διαφορά τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκδήλωση στην Κύπρο.

 

Η επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων, ώθησε τον Οργανισμό να οργανώσει φέτος μια ανανεωμένη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς τόσο η προσέλευση, όσο και το ενδιαφέρον του κοινού ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήταν μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια, όπου μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να μάθουν με ψυχαγωγικό τρόπο, πολλά και ενδιαφέροντα για την ανακύκλωση και το περιβάλλον.

 

Στο χώρο του Φεστιβάλ, υπήρχαν ποικίλα εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, μπαλονοκατασκευές, διασκέδαση με κλόουν, face painting και πολλά άλλα. Παράλληλα, σε δύο εξέδρες φιλοξενούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σειρά εκδηλώσεων. Ταυτόχρονα, σε ειδικά περίπτερα σε όλο το χώρο του πάρκου γινόταν ενημέρωση από πολλούς οργανισμούς για ποικίλα περιβαλλοντικά θέματα. Υπήρχε επίσης φαγητό και ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην καφετέρια του Φεστιβάλ. Το Ράδιο Πρώτο με live link από τις 10.00 μέχρι τις 13.00 διασκέδαζε με τις μουσικές του επιλογές το κοινό.

 

Το Φεστιβάλ επισκέφθηκαν η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής κ. Αδάμος Αδάμου, ο Δήμαρχος Στροβόλου Δρ. Λάζαρος Σαββίδης, Βουλευτές και άλλοι παράγοντες. Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του θεσμού και ευχήθηκαν αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον.

 

Χορηγός του Φεστιβάλ ήταν η εταιρεία Petrolina (Holdings) Public Ltd, υποστηρικτές το Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισης Μπαταριών Οικιακού Τύπου ΑΦΗΣ, η KPMG και ο Δήμος Στροβόλου, και χορηγοί επικοινωνίας η τηλεόραση του Σίγμα και το περιοδικό Check In Cyprus.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close