Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2024
Έφερε ένα άλλο, φρέσκο και κοσμοπολίτικο αέρα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, μόλις άνοιξε πριν από μία σχεδόν τετραετία.
Το εντυπωσιακό Bar du Soleil, μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί και να αγαπηθεί τόσο από τους Λεμεσιανούς όσο κι από επισκέπτες. Ένας all day χώρος, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, με θέα τη θάλασσα όπου μπορείς να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα την ώρα σου σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.
Εδώ, μπορείς να βρεθείς από νωρίς το πρωί για το καφεδάκι σου, να απολαύσεις χαλαρά την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, να βρεθείς το μεσημέρι για φαγητό, για νόστιμα πιάτα brunch και το βράδυ για χαλαρή έξοδο για νόστιμη διεθνή κουζίνα, υπέροχα κοκτέιλ και διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα. Ακόμα, εδώ μπορείς να απολαύσεις και shisha σε διαφορετικές εκδοχές.
Το Bar du Soleil έχει ταυτιστεί με την all day έξοδο στο Παλιό Λιμάνι και καθιερώθηκε πλέον ως ένα από τα hot στέκια της πόλης.

Η απόλαυση: Ο χώρος του Bar du Soleil σου δίνει την ευκαιρία να καθίσεις πλάι στη θάλασσα, σε ψηλό ή χαμηλό τραπέζι και να απολαύσεις μαζί με φίλους, την οικογένεια και αγαπημένα σου πρόσωπα νόστιμο brunch με νόστιμες, εναλλακτικές, κλασικές και υγιεινές επιλογές πιάτων. Το μενού σου προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες healthy επιλογές όπως το γιαούρτι με γκρανιόλα, σπόρους chia, blueberries, goji berries και μέλι. Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις από τη μία το acai με γκρανιόλα, μπανάνα, σπόρους ηλιοτρόπιου, καρύδα, καρύδια και φυστικοβούρο και από την άλλη το porridge με μούρα, φράουλες, σπόρους chia, σταφίδες, πορτοκάλι και μέλι. Ταυτόχρονα, αν αγαπάς τις πιο κλασικές επιλογές brunch θα βρεις τα γνωστά eggs benedict με προσούτο, τα αβγά ποσέ, με αβοκάντο και ψωμί Boroditsky. Αν αγαπάς τις ομελέτες θα ξετρελαθείς με την ομελέτα με τρούφα ενώ υπάρχουν και οι επιλογές της ομελέτας με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί και της ομελέτας με ντομάτα, μανιτάρια, κολοκυθάκι και πιπεριές. Οι πιο πεινασμένοι μπορούν να επιλέξουν το κυπριακό πρόγευμα με χαλλούμι, λούντζα, τηγανητά αυγά, ελιές, ντομάτα, αγγουράκι και σπιτική μαρμελάδα με κουλούρι. Δεν θα μπορούσε να λείπει η επιλογή με σολομό από το μενού αλλά ούτε και το γλυκό που είναι το αγαπημένο μας κλασικό french toast με υπέροχη κρέμα βανίλιας πατισερί και φράουλες.
>> (70007808) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός. Δ-Πεμ 10.00-02.00, Παρ-Σ 10.00-03.00, Κ 10.00-02.00.
Facebook: Bar Du Soleil
Instagram: bardusoleil_limassol
Website: bardusoleil.com
Σχετικά
20+1 επιλογές για μπούκωμα και brunch στο χωριό
21 brunch spots σε χωριά της Κύπρου, που αξίζουν σίγουρα μια στάση για καφέ, καλό φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα μακριά από την πόλη
Τα 10 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 -Από το Λονδίνο μέχρι τα Ιμαλάια
Σε όλο τον κόσμο, νέα εστιατόρια μετατρέπουν τη γαστρονομία σε λόγο ταξιδιού, συνδυάζοντας τοπικές παραδόσεις με διεθνείς επιρροές και προσωπικές ιστορίες
Οι διάσημοι Λουκουμάδες Αντωνή στις Πλάτρες έδωσαν τη θέση τους σε έναν "Μικρό Κήπο"
Αυτός είναι ο νέος χώρος στις Πλάτρες, που άνοιξε στη θέση του διάσημου Καφέ του Αντώνη
Το wine bar της Λεμεσού που γίνεται hotspot με τα πιο δυνατά pop-up events
Σύντομα ξεκινά μια νέα σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ και εστιατόρια από όλο το νησί, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της εμπειρίας.
Ένας από τους πιο δυνατούς προορισμούς για σύγχρονο street food
Το street food spot που αποδεικνύει πως το καλό burger δεν θέλει shortcuts
Μια απογευματινή Volta, για κρασί και φαγητό, σε έναν υπέροχο κήπο στο χωριό
Καλό φαγητό, ωραία κρασιά και μουσική κάτω από τα αστέρια, ανάμεσα στα λουλούδια του κήπου
Το πιο ειδυλλιακό στέκι-όνειρο της Κύπρου, επέστρεψε για τη νέα σεζόν
Ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Πάφου και από τους δημοφιλείςπροορισμούς του καλοκαιριού, μας υποδέχεται ξανά
Πλούσιος μπουφές την Πρωτομαγιά: 11+1 εστιατόρια σε πόλεις και χωριά για απολαυστικό φαγητό
12 ξεχωριστά εστιατόρια που ξέρουν από καλό μπουφέ, αυθεντικές γεύσεις και ζεστή φιλοξενία, σας περιμένουν για την πιο γευστική Πρωτομαγιά.
Προσωρινό «λουκέτο» για αγαπημένη μας φάρμα που σερβίρει εκλεκτό brunch
Αναστέλλει τη λειτουργία της για τουλάχιστον τρεις μήνες
5 οινοποιοί της Πάφου φέρνουν το κρασί τους στη Λευκωσία
Οι ίδιοι οι οινοποιοί ανοίγουν τις φιάλες και σερβίρουν στο τραπέζι σας
Δημοφιλές ασιατικό φέρνει στην Κύπρο ένα καινοτόμο παγκόσμιο food trend που θα σε ξετρελάνει
Το νέο “push-up” concept μετατρέπει το sushi σε μια διαδραστική εμπειρία φαγητού, ακολουθώντας παγκόσμιο food trend
Το Vetrina φέρνει το Exereton στην Κύπρο και ανεβάζει το healthy luxury dining σε άλλο επίπεδο
Vetrina x Exereton: Μία συνεργασία που ενώνει την απόλαυση με την υγιεινή διατροφή