Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2024
Βρισκόμαστε λίγο πριν από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Η Κύπρος γιορτάζει και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στα διάφορα χριστουγεννιάτικα χωριά και αγορές που στήθηκαν σε πόλεις και χωριά.
Κάθε Χριστουγεννιάτικο Χωριό έχει ετοιμάσει διάφορες εκδηλώσεις, πλούσιο προόγραμμα με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Ανάμεσα στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά ξεχωρίζει και φέτος το SanTa Lefkara στα πανέμορφα και γραφικά Λεύκαρα της επαρχίας Λάρνακας.
Τα Λεύκαρα έβαλαν τα γιορτινά τους από τις 23 Νοεμβρίου και μας υποδέχονται καθημερινά στο SanTa Lefkara με street food, μουσικές, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές δραστηριότητες.
Αυτή την φορά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Λευκάρων έχει ετοιμάσει μία μοναδική έκπληξη την οποία θα απολαύσουμε εκεί στις 22 και στις 26 Δεκεμβρίου. Για άλλη μία φορά τα πανέμορφα Λεύκαρα πρωτοτυπούν και καινοτομούν με κάτι που σπάνια έχουμε τη δυνατότητα να δούμε στην Κύπρο.
O λόγος για ένα μαγευτικό projection Mapping Mapping Show στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό SanTa Lefkara. Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία η οποία θα μεταμορφώσει τα κτήρια της πλατείας του Αγίου Ανδρονίκου σε παραμυθένιο καμβά. Φαντασμαγορικές εικόνες θα προβληθούν σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιουργώντας μία μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!
>> Κυριακή 22 και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, Πλατεία Αγίου Ανδρονίκου, Λεύκαρα, 18.00-22.00.
Σχετικά
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής