17 July 2014
Nightlife & Music

Στην εμφάνιση του Steve Aoki... θα γίνει χαμός!

Ο Super FM και το Silly Festival bar παρουσιάζουν το μεγαλύτερο showman των decks, σε νέα ημερομηνία, στις 17 Ιουλίου, αντί στις 9 Ιουνίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2014

Πέρυσι, με το που ανακοινώθηκε πως ο Αμερικανός Steve Aoki θα εμφανιζόταν στο Silly, έγινε χαμός για την εξασφάλιση του μαγικού εισιτηρίου! Φέτος, ο πιο τρελός DJ στον κόσμο -αν βρεθείς σε ένα σόου του είναι πολύ πιθανόν να φας τούρτα στα μούτρα, να γίνεις μούσκεμα από σαμπάνιες ή να σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά για να τον μεταφέρεις στη φουσκωτή του βαρκούλα, παιδικό πάρτι δηλαδή- επανέρχεται δριμύτερος για μια super silly εμφάνιση! Get your silly on! Ο Steve Aoki έρχεται και φέτος στην Κύπρο και το Check In εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη.

 

Πέρσι η εμφάνισή σου ήταν εκρηκτική! Τι να περιμένουμε αυτή τη φορά;

Όντως η παρουσία μου στην Κύπρο και στο Silly Bar πέρσι ήταν εκρηκτική. Το κοινό ήταν απίστευτο και γεμάτο ενέργεια, πράγμα το όποιο βοήθησε στο να γίνει ένα πολύ ωραίο πάρτι. Αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη τρέλα!


H EDM είναι ιδιαίτερα δημοφιλής πλέον. Οι DJs είναι οι νέοι popstars. Νομίζεις πως η δημοτικότητά της θα συνεχίσει να αυξάνεται;
Η ηλεκτρονική μουσική στις μέρες μας χαίρει μεγάλης εκτίμησης και ζήτησης από το κοινό γι' αυτό το λόγο γίνονται και πάρα πολλά events σε όλο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο είδος μουσικής εξελίσσεται ραγδαία και προοδεύει μέρα με τη μέρα, κάτι το όποιο με γεμίζει αισιοδοξία. Είμαστε απλά στην αρχή μιας νέας τάξης πραγμάτων στη μουσική σκηνή.

 

Είσαι από τους πιο ευρηματικούς DJs στη σκηνή. Αυτό είναι κομμάτι του "Αoki" ως DJ ή είσαι έτσι και στην καθημερινότητά σου;
Όταν βρίσκομαι πάνω στη σκηνή πάντα προσπαθώ να λαμβάνω και να δίνω από και προς το κοινό την καλύτερη και πιο θετική ενέργεια.
Είτε με γνωρίσετε στη σκηνή, μπροστά στο κοινό, είτε με φίλους σε μια απλή καθημερινή μέρα, θα συναντήσετε το ίδιο ακριβώς άτομο.

 

Βρίσκεσαι στη σκηνή από το 1996 αλλά περιμέναμε μέχρι το 2008 για να ακούσουμε το πρώτο mix album σου. Ήταν επιλογή σου;
Ναι, δεν ήταν κάτι το οποίο επιδίωξα. Είχα άλλους στόχους και ήμουν αφοσιωμένος στην Dim Mak, την οποία ίδρυσα το 1996. Όμως γενικότερα, η επιτυχία ποτέ δεν θα έρθει εύκολα. Για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, χρειάζονται αγώνες, θυσίες και σκληρή δουλειά. Αν είσαι αφοσιωμένος στους στόχους σου και προσπαθείς με ζήλο, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας. Υπομονή χρειάζεται μόνο.


Και τώρα βρισκόμαστε σε αναμονή του νέου άλμπουμ σου. Τι να περιμένουμε;
Το Neon Future θα κυκλοφορήσει σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος θα βγει στις 12 Αυγούστου στο Ultra και το δεύτερο στις αρχές του 2015. Πρόκειται για ένα άλμπουμ γεμάτο ένταση το όποιο θα εκπλήξει τους πάντες.


Πέραν του DJing, έχεις κυκλοφορήσει τα δικά σου headphones και fashion label, καθώς και σειρά παπουτσιών. Συμμετείχες ακόμη και σε videogame NBA. Είναι ταλέντα που θέλεις να δείξεις ή γενικότερα πειραματίζεσαι;
Ας πούμε απλώς πως ένας κόσμος με περισσότερο "Aoki" πάντα θα είναι ένας καλύτερος κόσμος (γέλια).

 

Τι "σκέψεις" κάνεις για το μέλλον της Dim Mak;
Πρόκειται για μια μεγάλη και σοβαρή εταιρεία η αποία μεγαλώνει και δυναμώνει καθημερινά. Στην αρχή "έτρεχα" την εταιρεία μόνος μου αλλά τώρα είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Αν και αρχικά ξεκίνησε με ροκ κυκλοφορίες, τώρα ουσιαστικά "κτίζουμε" ένα subculture ηλεκτρονικής μουσικής.


Περιέγραψέ μας πώς θα περνούσε κάποιος μια μέρα μαζί σου.
Αν θα περνούσατε μια κλασική μέρα με τον Στιβ, τότε θα έπρεπε να συμβιβαστείτε με την καλή ζωή, την υγιεινή διατροφή, την άθληση και φυσικά την καλή παρέα και τις πλάκες με τους φίλους και τα αγαπημένα άτομα. Τίποτα ξεχωριστό και ασυνήθιστο δεν θα βίωνε κανείς περνώντας μια μέρα δίπλα μου και ανακαλύπτοντας τον τρόπο ζωής μου.


Και τι να περιμένουμε αυτή τη φορά στη σκηνή του "Silly";
Η επιστροφή μου στην Κύπρο και στο "Silly Festival Bar" μου προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό. Πώς να ξεχάσω τις 18 τούρτες που έριξα πέρσι, ή τον καταπληκτικό καιρό που έχετε στο νησί; Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά μπροστά σε αυτό το ξέφρενο κοινό το οποίο δίνει τα πάντα για τη διασκέδασή του. Το μήνυμα που θέλω να περάσω στον κόσμο της Κύπρου είναι ότι έρχομαι πιο έτοιμος και πιο τρελός από ποτέ, για να ροκάρουμε την ηλεκτρονική σκηνή του τόπου...

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22820820.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close