Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2024
Ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλεί σε μια μοναδική Πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη μουσική και εντυπωσιακά αθόρυβα πυροτεχνήματα!
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2024
20:30 - 1:00
Πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη (μπροστά από το παλιό λιμάνι)
Από τις 8:30 μέχρι τις 10 το βράδυ γιορτάζουμε με ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο μουσική και διασκέδαση από το μουσικό σχήμα «AMBIENCE TRIO», με τον μαγευτικό τενόρο Ανδρέα Αροδίτη, τον βιρτουόζο φλαουτίστα Κωνσταντίνο Μακαρίτη και τον ταλαντούχο μαέστρο Άρη Αντωνιάδη στο πιάνο, που θα σας μαγέψουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες στην καρδιά της Λεμεσού.
Από τις 10 και μέχρι και τη 1 συνεχίζουμε με τις μουσικές επιλογές του γνωστού DJ Berek που θα δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα ιδανική για όλη την οικογένεια, και υποδεχόμαστε το 2025 με αθόρυβα πυροτεχνήματα!
Ο Δήμος Λεμεσού φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη τη μαγεία των αθόρυβων πυροτεχνημάτων. Αυτή η καινοτόμος επιλογή προσφέρει εντυπωσιακά οπτικά εφέ χωρίς την ηχητική ρύπανση των παραδοσιακών πυροτεχνημάτων, ενισχύοντας την περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία. Έχουν μειωμένο θόρυβο και είναι ιδανικά για περιοχές με κατοικίδια, ευαίσθητα ζώα ή μικρά παιδιά. Έχουν εντυπωσιακές εκρήξεις και χρώματα που δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα, με λιγότερα τοξικά υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
Καλή Χρονιά!

-
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
31 Δεκεμβρίου 2024
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out