Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2025
Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους βασισμένη στην πασίγνωστη, αγαπημένη ταινία- μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» παρουσιάζει στις 17 και 18 Ιανουαρίου η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου.
Η καταξιωμένη σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού ερμηνεύει τα τραγούδια του Ρίτσαρντ Ρότζερς, όπως «I have confidence», «My favourite things», «Do-Re-Mi» κ.π.ά που έγιναν διάσημα από την Τζούλι Άντριους στην ομώνυμη ταινία. Παράλληλα, διαβάζει την ιστορία, η οποία συνοδεύεται με προβολή εικόνων.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του επίτιμού της μαέστρου Άλκη Μπαλτά, συνοδεύει στις οικογενειακές αυτές συναυλίες την τραγουδίστρια με μια εξαιρετική ενορχήστρωση που επιμελήθηκε η αείμνηστη πιανίστα Βίκυ Στυλιανού.
Η υπόθεση αναφέρεται στην ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ και της Μαρίας η οποία, με τη γλυκιά της παρουσία και τα τραγούδια της, ομόρφυνε τη ζωή του πλοιάρχου Φον Τραπ και των επτά παιδιών του.
Η γεννημένη στη Λεμεσό Αλίκη Χρυσοχού είναι μια κλασικά εκπαιδευμένη, καταξιωμένη από τους κριτικούς σοπράνο με ελληνικές και βρετανικές ρίζες. Συνδυάζει αβίαστα την όπερα, το μουσικό θέατρο και τη σύγχρονη μουσική και λατρεύει να συνδυάζει διάφορα στυλ, ενώ παράλληλα ερμηνεύει άψογα σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες.
Έχει εμφανιστεί σε διάφορες συναυλίες σε όλο τον κόσμο με διάφορες ορχήστρες και χορωδίες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Μεξικού, των Καναρίων Νήσων, της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Κύπρου. Έχει συμμετάσχει και διακρίθηκε σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία κι έχει συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης μουσικούς, όπως ο Αντρέα Μποτσέλι, οι Il Divo, ο Μάριος Φραγκούλης κ.ά., αλλά και με διάσημους μαέστρους όπως ο Κάρλο Μπερίνινι, ο Τζον Άντριους, o Στίβεν Μερκούριο και ο Πιέρο Ρομάνο.
>> Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λευκωσία, 18.00. Πληρ. 77777745 rialto.com.cy
>> Σάββατο 18 Ιανουαρίου, Θέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 16.00 & 17.30. Πληρ. cyso.interticket.com 22410181.
-
Θέατρο Ριάλτο
17 Ιανουαρίου 2025
-
Κινηματοθέατρο Παλλάς
18 Ιανουαρίου 2025
Σχετικά

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν το απόλυτο πάρτι στην Κύπρο
Θα είναι αυτή η συναυλία της χρονιάς;

Οι Πυξ Λαξ σε καλοκαιρινή περιοδεία: Δύο στάσεις στην Κύπρο
Δύο αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Φτάνοντας κοντά στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η Ακαδημία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, μαζεύει τις επιτυχίες της χρονιάς

Eurovision 2025: Το The Model ένα προηγμένο σύστημα προβλέψεων προβλέπει τον φετινό νικητή
Οριακά στον τελικό η Ελλάδα, λίγο καλύτερα η Κύπρος

Μάθαμε ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο Φεστιβάλ Γάλακτος
Ένα μεγάλο όνομα θα ανέβει και φέτος στη σκηνή


Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι

PSY: Η ζωή του μετά το παγκόσμιο φαινόμενο Gangnam Style
Ήταν 2012 όταν ο άγνωστος στον περισσότερο κόσμο PSY έκανε όλο τον πλανήτη να χορεύει Gangnam Style. Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Στον Μόλο Λεμεσού στήνεται το πιο καυτό πάρτι με Afro και Latin ρυθμούς
Ένα sunset session γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και ατέλειωτη διασκέδαση

Ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει στη Λευκωσία για ένα ανεβαστικό live
Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής έρχεται για να μας ξεσηκώνει όπως μόνο εκείνος ξέρει

Η Marseaux και ο Solmeister έρχονται για μία ξεχωριστή βραδιά στην Κύπρο
Με αγαπημένα και καινούργια τραγούδια