Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2025
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αυτούσια η πρόγνωση καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μέχρι το βράδυ θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, τα οποία είναι πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Παρασκευή αναμένεται μικρή πτώση, ενώ για το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.
Σχετικά
Ryanair – προσφορά: Μεγάλες εκπτώσεις σε 10 εκατομμύρια θέσεις
Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές
Αυτή είναι η πόλη με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο
Η κορυφαία πόλη για διεθνείς αφίξεις
Πέθανε η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα
Γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό κοινό από ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στα 60s και 70s, η Μέλπω Ζαρόκωστα συμμετείχε και σε πλήθος θεατρικών έργων και τηλεοπτικών σειρών.
Υπερχείλισε το φράγμα του Καλοπαναγιώτη (βίντεο)
Ένα θέαμα ιδιαίτερης ομορφιάς, αλλά και ουσιαστικής σημασίας
Η Lidl Κύπρου αναγνωρίζεται Top Employer για 9η συνεχόμενη χρονιά
Μια διάκριση που επισφραγίζει τη διαρκή προσήλωσή της στη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο το #teamlidl.
Το «The Floor» με τον Γιώργο Λιανό επιστρέφει στο Σίγμα με 100 νέους παίκτες
Πρεμιέρα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Σίγμα
Τρόοδος: Ποιες πίστες σκι είναι ανοιχτές και τι ισχύει για τους δρόμους
Οι πρώτες χιονοπτώσεις της φετινής χειμερινής περιόδου έφεραν αυξημένη κίνηση στο Τρόοδος και αναθέρμαναν το ενδιαφέρον για το σκι
Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα κατά τη δημόσια αργία το Σάββατο
Ημέρα της κηδείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Βασιλείου
«Ίμια: 30 χρόνια μετά»: Ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά
Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ
Η Λίμνη Παραλιμνίου αυτήν την εποχή είναι υπέροχη! (εικόνες)
Οι βροχές έφεραν τα φλαμίνγκο και ανέδειξαν έναν μοναδικό υγρότοπο
Το ελληνικό νησί που κατέκτησε την κορυφή των καλύτερων προορισμών του 2026
Η διεθνής διάκριση ήρθε έπειτα από εκτενή επιτόπια έρευνα της βραβευμένης ως «the most influential talent on the web», blogger Μάρτα Οστόγια
Εκδρομή και διαμονή σε 15 υπέροχους προορισμούς για τον χειμώνα
Προορισμοί μέσα σε μοναδικά τοπία και με απίστευτη γραφική ομορφιά, ιδανικοί για τον χειμώνα