Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2025
Καθώς το χιόνι διαδέχεται την καλοκαιρία, το χόκεϊ επί πάγου αντικαθιστά το μπέιζμπολ στο αθλητικό πρόγραμμα ενός επαρχιακού ιαπωνικού σχολείου.
Ο έφηβος Takuya ακολουθεί την εναλλαγή χωρίς αντίσταση και χωρίς επιτυχία, μέχρι που η μορφή της στροβιλιζόμενης Sakura τον οδηγεί στο καλλιτεχνικό πατινάζ.
Καθώς οι δυο τους προπονούνται για να διαγωνιστούν ως ντουέτο υπό την επίβλεψη του προπονητή Arakawa, το ευαίσθητο βλέμμα του σκηνοθέτη Hiroshi Okuyama καταγράφει τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών όπως και τις συμβάσεις της ιαπωνικής κοινωνίας που τους κρατούν μακριά από την ευτυχία τους.
Η ταινία ήταν Υποψήφια για Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας και Queer Palm στο Φεστιβάλ των Καννών.
Η προβολή της ταινίας "Boku no Ohisama" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 στις 20.15, στο σινεμά Ρίο 3 Λεμεσού, από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού.
Σχετικά
The Invite: Η ταινία της Olivia Wilde στον κινηματογράφο Πάνθεον
Μια ξεκαρδιστικά απρόβλεπτη κωμωδία με ένα λαμπερό cast
Evil Dead Burn
Το νέο κεφάλαιο της εμβληματικής σειράς τρόμου έρχεται πιο αιματηρό από ποτέ
The Death of Robin Hood
Με τον Hugh Jackman στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο θρύλος επιστρέφει σε μια σκοτεινή εκδοχή
Leviticus
Μια ιστορία αγάπης μετατρέπεται σε έναν ανατριχιαστικό εφιάλτη στο πολυσυζητημένο queer horror της χρονιάς
The Invite
Μια ξεκαρδιστικά απρόβλεπτη κωμωδία της Olivia Wilde, με ένα all-star cast
L’Étranger
Το κλασικό αριστούργημα «Ο Ξένος» του Αλμπέρ Καμύ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον François Ozon
Ο Έρωτας Γράφεται…
Ρομαντική ελληνική κομεντί με τους Έλλη Τρίγγου και Γιάννη Ποιμενίδη
The Birthday Party
Ο Willem Dafoe στο ρόλο του Έλληνα μεγιστάνα μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων
Supergirl
Η Kara Zor-El ξεκινά για ένα επικό, διαστημικό ταξίδι εκδίκησης και δικαιοσύνης