Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2025
Τα έχουμε ξαναπεί για τον Mikeius, για την συνεισφορά του στην Youtube κοινότητα αλλά και πόσο αγαπάει…να τον μισεί κόσμος και κοσμάκης, ανά την επικράτεια, είτε παρακολουθεί τα «ΜΠΡΑΦ», είτε τον ακολουθεί σε κάποιο social media του.
Όπως και να έχει η προηγούμενη παράσταση του με τίτλο “#CancelMikeius” ακολουθήθηκε από χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αγαπήθηκε και έγινε για άλλη μία φορά αφορμή, για να θυμηθούμε πως η σκληρή γλώσσα, καμιά φορά κρύβει τις μεγαλύτερες αλήθειες.
Το σωτήριο έτος 2025 λοιπόν, ο master του Politically Incorrect, φέρνει νέα κείμενα, νέες σκέψεις και ιστορίες, έχοντας απέναντι έναν πλανήτη, που μέρα με τη μέρα βρίσκεται απέναντι στις ίδιες της επιλογές του περί πολιτικής ορθότητας.
Με κοφτερό λόγο και την χρήση οπτικοακουστικών μέσων, ο Mikeius, βάζει το χιούμορ ως απαραίτητο αλατοπίπερο, απέναντι σε έννοιες, πολιτικές και φόρμες που έχουμε συνηθίσει να φοβόμαστε να ακουμπήσουμε, μήπως χαρακτηριστούμε αρνητικά.
Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius, τίποτα δεν μένει ασχολίαστο και αν μη τι άλλο θα μας κάνει για άλλη μια φορά να επαναξιολογήσουμε τον όρο «Incorrect».
>> Δευτέρα 7 Απριλίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 21:00.
>> Τρίτη 8 Απριλίου, Fever Club Πρώην Red, Λευκωσία (Έγκωμη), 21:30.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
€14
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
www.ticketmaster.cy / Καταστήματα ACS Courier
-
Ravens
07 Απριλίου 2025
-
Fever Club
08 Απριλίου 2025
Σχετικά
H Aθήνα βλέπει κυπριακό θέατρο: 3 κυπριακές παραγωγές στο Εθνικό Θέατρο Ελλάδας
Η "Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου", η οποία θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Δίπυλον (Κάτω Χώρος), από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2026
Ο «Ίων» του ΘΟΚ ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Ο Θωμάς Μοσχόπουλος σκηνοθετεί το αινιγματικό έργο του Ευριπίδη, σε μια παράσταση για την ταυτότητα, την καταγωγή και την αγωνιώδη ανάγκη του ανθρώπου να ανήκει κάπου
«Ανάμεσα σε δύο ήλιους»: Ένας βιωματικός μονόλογος για όσα μένουν όταν κάποιος απουσιάζει με τον Θανάση Δρακόπουλο
Μια σύντομη αλλά πυκνή θεατρική διαδρομή ανάμεσα στη μνήμη, την απώλεια και το φως
«Ο Πατέρας» επιστρέφει με νέο κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Δέντρο
Ο Σταύρος Λούρας πρωταγωνιστεί στο πολυβραβευμένο έργο του Φλόριαν Ζελέρ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη
«Το Βουνί» επιστρέφει με νέο κύκλο παραστάσεων σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το πολυβραβευμένο μυθιστόρημα της Λουίζας Παπαλοΐζου ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρίας Κυριάκου
Το βραβευμένο «Brandy Sour» ζωντανεύει στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας
Το μυθιστόρημα της Κωνσταντίας Σωτηρίου παρουσιάζεται για μία μόνο βραδιά ως σκηνοθετημένο θεατρικό αναλόγιο με ζωντανή μουσική, στον απόηχο του ιστορικού Λήδρα Πάλας.
«Η Γυναίκα της Ζάκυθος» ζωντανεύει από την Αθήνα στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Το αριστούργημα του Διονυσίου Σολωμού μεταμορφώνεται από την Αντιγόνη Γύρα σε ένα δυναμικό σκηνοθετημένο αναλόγιο, με ποίηση, μουσική και σωματική αφήγηση στο Καφεαναγνωστήριο «Το Έρμα»
Όλα έτοιμα για το 10ο ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ
Το επετειακό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στις 28 & 29 Αυγούστου στη Γιαλιά
Οι sold out «Βλαβερές συνέπειες του καπνού» επιστρέφουν στο Θέατρο Δέντρο
Το ανατρεπτικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου, ανεβαίνει ξανά στη Λευκωσία για οκτώ περιορισμένες παραστάσεις τον Σεπτέμβριο.
Τρεις επιπλέον παραστάσεις για το Αντικριστό του Φώτη Γεωργίδη
H κωμικοτραγική σάτιρα του Φώτη Γεωργίδη περιοδεύει
Η θρυλική Comédie-Française έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με «Το γεγονός»
Η Françoise Gillard μεταφέρει στη σκηνή το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό έργο της Νομπελίστριας Annie Ernaux, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας.
Οι «Επτά επί Θήβας» επιστρέφουν στη Λευκωσία για μία επιπλέον παράσταση
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, η σύγχρονη σκηνική ανάγνωση της Λέας Μαλένη παρουσιάζεται ξανά στις 2 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄ της Σχολής Τυφλών.