Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2025
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Νάπας - Δήμου Αγίας Νάπας και η Nireas Triathlon πληροφορούν το κοινό ότι την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025, θα διεξαχθεί στην Αγία Νάπα για δέκατη συνεχή χρονιά ο Διεθνής Αγώνας Τριάθλου «Ayia Napa Triathlon 2025», τον οποίο με περηφάνια και μεγάλη επιτυχία διοργανώνει το Δ.Δ Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τη Nireas Triathlon.
Για σκοπούς διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο χρειάζεται να δεσμευτεί για την ασφάλεια των αθλητών ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου οδικού δικτύου, και συγκεκριμένα:
Την Λεωφ. Νησί από το ύψος του ξενοδοχείου Adams μέχρι Ασπρόβουνου και σε συνέχεια επί της Τεύκρου Ανθία, Μιχάλη Κάσιαλου, μέχρις του κυκλικού κόμβου της Αστυνομίας, σε συνέχεια επί της Λεωφ. Κάβο Γκρέκο, Λεωφ. Πρωταρά μέχρι της στροφής προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και σε συνέχεια επί της οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι της εξόδου στη Λεωφ. Πρωταρά.
Το μεγαλύτερο μέρος του τρεξίματος θα διεξαχθεί επί του ποδηλατόδρομου από το ξενοδοχείο Adams μέχρι την Αγία Θέκλα και παρακαλείται το κοινό όπως διακινείται σε αυτόν με προσοχή και διατηρεί την διέλευση ελεύθερη.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7:30 π.μ και αναμένεται να τελειώσει στις 2.00 μ.μ
Το τμήμα της διαδρομής από τον κυκλικό κόμβο της Αστυνομίας, σε συνέχεια επί της Λεωφ. Κάβο Γκρέκο, Λεωφ. Πρωταρά μέχρι της στροφής προς το κυκλικό κόμβο του Grecian Park, και σε συνέχεια επί της οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι της εξόδου στη Λεωφ. Πρωταρά θα είναι εντελώς κλειστό στην κυκλοφορία και η επικοινωνία ανάμεσα στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά θα γίνεται μόνο μέσω Παραλιμνίου. Στο λοιπό τμήμα και ιδιαίτερα στους κυκλικούς κόμβους οι διοργανωτές παρακαλούν λόγω της διέλευσης αθλητών της ποδηλασίας και του τρεξίματος η τροχαία κίνηση να εκτελείται με τη μέγιστη προσοχή και σε συμμόρφωση με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των κριτών, καθώς επίσης τις ταμπέλες σήμανσης επί της διαδρομής.
Το Δ.Δ Αγίας Νάπας - Δήμου Αγίας Νάπας και η Nireas Triathlon σας ευχαριστούν εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία σας στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή ενός αθλητικού γεγονότος το οποίο προωθεί διεθνώς τη περιοχή και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό στο νησί μας, απόδειξη του οποίου αποτελεί ο αριθμός ρεκόρ μεγαλύτερος των 400 σχεδόν συμμετοχών με αθλητές από 30 χώρες.
Για πληροφορίες μπορεί το κοινό να αποταθεί στο Δήμο Αγίας Νάπας και την Αστυνομία Αγίας Νάπας και την ιστοσελίδα του αγώνα www.ayianapatriathlon.com.

Σχετικά
Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο, «η φωνή της φύσης», γίνεται 100
Τα γενέθλια του Ατένμπορο θα εορταστούν με μια εβδομάδα ειδικών εκπομπών στο BBC, μια ζωντανή συναυλία στο Royal Albert Hall, αλλά και εκδηλώσεις σε μουσεία
Μεγάλη επιτυχία για τον ιατρικό τουρισμό της Κύπρου
Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών υποδέχεται στην Κύπρο το Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο του World FUE Institute.
22η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: H Κύπρος με ισχυρή παρουσία και πάνω από 100 τίτλους
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται ιδιαίτερα ενισχυμένη, με πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων, συζητήσεων και διεθνών συμμετοχών
Εκδρομή στον Αγρό με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Μια ανοιξιάτικη απόδραση στην καρδιά της Πιτσιλιάς με άρωμα παράδοσης και γεύσης - Πού να φας, τι να δεις και τι να κάνεις
Emily in Paris: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα της σειράς στο νησί των Aνέμων θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99
Η προσφορά ισχύει για δύο μέρες
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels