Nightlife & Music

Come and play me, I’m yours

Μια μοναδική εκδήλωση/διαδραστική εγκατάσταση, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2014

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, διοργανώνεται μια πραγματικά μοναδική, για τον πολιτιστικό χάρτη της Κύπρου, εκδήλωση: Η τοποθέτηση 10 διαφορετικών και μοναδικά φιλοτεχνημένων πιάνων σε  κεντρικά  σημεία της Λευκωσίας (δημόσια πάρκα, στάσεις λεωφορείων, αγορές, δρόμους, πλατείες) και άλλους δημόσιους χώρους οι οποίοι θα μετατραπούν  σε υπαίθριο εργοστάσιο παραγωγής μουσικής και πολιτισμού, μέσω μίας άνευ προηγουμένου εικαστικής παρέμβασης! Τα πιάνα θα είναι διαθέσιμα για τον όποιο περαστικό επιθυμεί να παίξει και να απολαύσει μουσική.

Για τους σκοπούς της εκδήλωσης, δέκα από τους πλέον αξιόλογους και καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχει η Κύπρος συνεργάζονται για πρώτη φορά σε τέτοιας κλίμακας project και σχηματίζουν μια καταπληκτική ομάδα που θα φιλοτεχνήσει τα πιάνα και θα αναδείξει την όλη διαδραστική εγκατάσταση συνδέοντας τέχνη και μουσική. Ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες, σκιτσογράφοι και καλλιτέχνες γκράφιτι, νέοι και παλαιότεροι, θα παραδώσουν στη Λευκωσία τα πολύ ξεχωριστά πιάνα!

Η δραστηριότητα διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Όμιλο Avantgarde και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με χορηγό την Ελληνική Τράπεζα.

 

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 12.00, στο κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας, στην αίθουσα Πασχάλη Λ. Πασχαλίδη, στην παρουσία των διοργανωτών και χορηγών, των καλλιτέχνών που θα εμπλακούν και των Δημάρχων Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς και Έγκωμης στα δημοτικά όρια των οποίων θα εκτείνεται η όλη διαδραστική εγκατάσταση.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close