5-11 June 2025
Νέες ταινίες , Συνεχίζονται

Πρεμιέρα για την ταινία "Ballerina"

Spin-off από τον κόσμο του John Wick

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2025

Ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος των ταινιών "Underworld" σκηνοθετεί την Ana de Armas σε μία περιπέτεια βγαλμένη από τον κόσμο του John Wick.

Λαμβάνοντας χώρα κατά τη διάρκεια των γεγονότων του "John Wick: Chapter 3", η "Ballerina" ακολουθεί την Eve Macarro που ξεκινά την εκπαίδευσή της, στους εκτελεστές Ruska Roma.

Με φόντο τον σκοτεινό, εκλεπτυσμένο κόσμο του σύμπαντος του John Wick, με συναρπαστικές πολεμικές χορογραφίες και ένα cast που περιλαμβάνει τους Keanu Reeves και Ian McShane να επαναλαμβάνουν τους εμβληματικούς τους ρόλους, αλλά και τον Norman Reedus στις νέες προσθήκες, αυτό το γεμάτο δράση spin-off υπόσχεται να προσφέρει εκπληκτικές σεκάνς μάχης και ένταση.

Η Eve είναι μια δυνατή, νέα φωνή σε αυτόν τον κόσμο. Βρίσκεται σε έναν χώρο που κυριαρχείται από αδίστακτους δολοφόνους, αλλά είναι άρτια εκπαιδευμένη και αναζητά εκδίκηση με τον δικό της τρόπο, αλλάζοντας τελικά τους όρους της επικής, γεμάτης αδρεναλίνη, αναζήτησής της.

Η ταινία φέρνει κοντά οικεία πρόσωπα και συναρπαστικούς νέους χαρακτήρες. Επιστρέφουν είδωλα από τον κόσμο του John Wick: Η Διευθύντρια (Anjelica Huston), η τρομερή αρχηγός του χώρου εκπαίδευσης/σχολής μπαλέτου, Ruska Roma, καθώς και οι Winston (Ian McShane) και Charon (Lance Reddick) ως επικεφαλής και θυρωρός του Continental New York, αντίστοιχα, και φυσικά και ο ίδιος ο John Wick (Keanu Reeves).

Ταυτόχρονα, μας συστήνονται ενδιαφέροντες χαρακτήρες που είναι νέοι στο franchise, συμπεριλαμβανομένου του μυστηριώδους Daniel Pine (Norman Reedus), με τον οποίο η Eve έχει μια μοιραία συνάντηση στο The Continental Prague, και του The Chancellor (Gabriel Byrne), του αυταρχικού επικεφαλής ενός στρατού δολοφόνων, που μοιάζει με αίρεση.

Υπό τη σκηνοθεσία του μαέστρου της δράσης Len Wiseman, η "Ballerina" δίνει μια νέα τροπή στα χαρακτηριστικά στοιχεία του franchise, όπως καταδιώξεις υψηλού επιπέδου, πρωτοφανή σκηνικά, πρωτοπόρα μέσα, εντυπωσιακές τοποθεσίες, περίπλοκες χορογραφίες μάχης και ένα οπλοστάσιο από ευρηματικά όπλα - από παγοπέδιλα και σπαθιά katana, μέχρι τσεκούρια πάγου και φλογοβόλα.

Πρεμιέρα: 5 Ιουνίου. Διάρκεια: 125'.

Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00

Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.15 / 5,6 &9/6 open air

Σχετικά

Ατζέντα
June 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close