Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2025
Δύο υπέροχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες λαμπρές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα σύμπαντα της μουσικής, συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Έτσι, οι δρόμοι τους παύουν να είναι παράλληλοι και γίνονται ένας δρόμος, προσκαλώντας μας σε μια παράσταση προικισμένη με όσα μας έχουν κάνει να τους αγαπήσουμε, αλλά και όσα δεν είχαν φανταστεί ότι μπορεί να τους ενώσουν.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Μάριος Φραγκούλης θα μας πάνε ένα ταξίδι στην Μεσόγειο - και όχι μόνο - θα μπλέξουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, θα μας καλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους και μας υπόσχονται μια παράσταση που θα φωτίσει τις ψυχές μας μέσα από τον μαγικό τρόπο των τραγουδιών και της ερμηνείας τους. Η «πρώτη φορά» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μάριου Φραγκούλη θα είναι μια παράσταση που θα θυμόμαστε και που θα θέλουμε να την ζήσουμε σε πολλές επαναλήψεις.
Η «πρώτη φορά» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μάριου Φραγκούλη είναι μια παράσταση που θα θυμόμαστε και που θα θέλουμε να την ζήσουμε σε πολλές επαναλήψεις. Κι επειδή καλοκαίρι σημαίνει συναυλίες, 27 του Ιούνη δίνουμε ραντεβού στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία και την επομένη, 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού (Μάριος Τόκας).
>> 27.06.2025 - ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ, Λευκωσία,
>> 28.06.2025 - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ", Λεμεσός.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΖΩΝΗ Α - €45
ΖΩΝΗ Β - €40
ΖΩΝΗ Γ - €35
ΖΩΝΗ Δ - €30
ΖΩΝΗ Ε - €25
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω: www.ticketmaster.cy * & Καταστήματα ACS Courier.
Σχετικά
Μόλις ανακοινώθηκε η μεγάλη, δωρεάν συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Κύπρο
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία στη Λευκωσία
Το Minthis Music Festival 2026 ανακοινώνει την Porsche Cyprus ως Μεγάλο Χορηγό μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με lifestyle χαρακτήρα
Μια συνεργασία που ενώνει δύο brands ταυτισμένα με την αριστεία, τον σχεδιασμό, την απόδοση και τις ξεχωριστές εμπειρίες.
Μία βραδιά. Δύο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Μία ανεβαστική μπάντα
Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, όπου η γαστρονομία συναντά τη μουσική και τη διασκέδαση.
12 καλοκαιρινές βραδιές, σε ένα θεατράκι μέσα στο δάσος
Το Φεστιβάλ Μουσικής 2026, μια διοργάνωση που παντρεύει τη μουσική με τη μοναδική ατμόσφαιρα του δάσους του Τροόδους.
Summer Music Festival 2026 στο Aphrodite Hills Resort
A celebration of all senses – εκεί όπου το καλοκαίρι αποκτά ρυθμό
Ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν το φετινό καλοκαίρι στο Nava
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα 6 πιο ανεβαστικά live που θα γίνουν στο πιο hot καλοκαιρινό μαγαζί
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE
Το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα γεμίσει τη Λεμεσό με μελωδίες!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μουσικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς δημόσιους χώρους.