Things to Do , Εκδηλώσεις

Η "Λεωφόρος Αστέρων"... από το Χόλιγουντ στη Λεμεσό

Το έργο που διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού και το "CWOF Walk of Fame Ltd" θα κάνει Grand Opening (εγκαίνια) στις 2 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2014

Η Κύπρος αποκτά σύντομα το δικό "Walk of Fame", παρόμοιο με τη Λεωφόρο των Αστέρων στο Hollywood, στην οποία υπάρχουν 2.500 αστέρια, αφιερωμένα σε διασημότητες της showbiz, αλλά και σε φανταστικούς χαρακτήρες που πρωταγωνίστησαν στον κινηματογράφο και τα κόμικς. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί, από τη μέρα της δημιουργίας της, την εν λόγω Λεωφόρο.

Το Κυπριακό "Walk of Fame" θα δώσει την ευκαιρία σε γνωστές προσωπικότητες από την Κύπρο, αλλά και το εξωτερικό να αφήσουν το σημάδι τους σε ένα δρόμο της Λεμεσού, τον οποίο θα μπορεί να επισκέπτεται το κοινό. Τα αστέρια θα απονέμονται σε ανθρώπους από τους χώρους της τέχνης, του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, της λογοτεχνίας, της ιατρικής αλλά και σε άτομα με ξεχωριστή συνεισφορά στο κράτος και την κοινωνία, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια ή τον τόπο κατοικίας τους.

Όλες οι κύριες πτυχές του έργου, που διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού και το "CWOF Walk of Fame Ltd" έχουν πλέον ολοκληρωθεί ενώ το Grand Opening (εγκαίνια) έχει οριστεί για τις 2 Ιουλίου 2014.

Το Κυπριακό "Walk of Fame", ως ξεχωριστός οργανισμός, προγραμματίζει παράλληλα να συμμετάσχει και σε άλλες πολιτιστικές και δημόσιες εκδηλώσεις στην Κύπρο όπως διαγωνισμούς, φεστιβάλ και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι διοργανωτές σχεδιάζουν δε, να διοργανώσουν στην Κύπρο ένα διαγωνισμό ταλέντων στην τηλεόραση (talent show). Ως χορηγός αυτών των εκδηλώσεων, η Κύπρος Walk of Fame δεν θα απονέμει μόνο το "αστέρι" στους νικητές, αλλά θα έχει σημαίνοντα ρόλο στη μελλοντική τους πορεία, όπως και στην προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Μια ακόμα μοναδική και ιδιαίτερη πτυχή του έργου είναι η δυνατότητα παραχώρησης ενός "ιδιωτικού αστεριού". Με μικρό κόστος, όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι, ως δώρο για το παιδί τους, ένα φίλο ή έναν καλό συνεργάτη! Αυτά τα αστέρια θα βρίσκονται σε διαφορετική οδό στη Λεμεσό, από αυτή του πραγματικού "Walk of Fame".

Πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και οι τοπικές Αρχές δεν θα επιβαρυνθούν οποιονδήποτε κόστος.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μέσω της οποίας προτείνονται και επιλέγονται τα αστέρια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cypruswalkoffame.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.cypruswalkoffame.com ή στείλτε email στο cypruswalkof fame@gmail.com.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close