4 July 2014
Nightlife & Music , Bars & Clubs

Paul Van Dyk

Αυτό το καλοκαίρι ο Paul van Dyk θα βρεθεί στην Κύπρο για ένα μοναδικό πάρτι στο Castle Club στην Αγία Νάπα στις 4 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2014

Ένα από τα θρυλικότερα ονόματα της EDM θα φιλοξενήσει το Castle Club αυτό το μήνα. Ο λόγος για τον πρώτο υποψήφιο για Grammy στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής (για το άλμπουμ του "Reflections") και βραβευμένο με το εν λόγω βραβείο, Paul Van Dyk. Ό,τι και να γράψει κανείς γι' αυτόν τον άνθρωπο, προκειμένου να δείξει το πόσο συνετέλεσε στο να γίνει η electronica τόσο δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα είναι αρκετό.


Βρίσκεται στη σκηνή από το 1991 και έκανε το βρετανικό του breakthrough με το "Seven Ways". Με γοργούς ρυθμούς, η φήμη του εξαπλώθηκε ανά την υφήλιο και ο ίδιος μάς χάριζε τη μια κομματάρα μετά την άλλη. "Another way", "Talking in Grey", "Face to face" είναι απλά κάποια που σου πρωτοέρχονται στο μυαλό. Ο ορισμός της επιτυχίας! Συνεργασίες με A-list DJ συναδέλφους του και ηχηρά ονόματα της pop και rock, residencies στα μεγαλύτερα venues, sold out tours, πρωτιές στα μεγαλύτερα poll. 6 άλμπουμ, 3 remix άλμπουμ, 3 video άλμπουμ, ένα TV show και περισσότερα από 60 βραβεία! Βιογραφικό ατελείωτο! Αξίζει κανείς να αναφέρει πως είναι από τους λίγους DJs που εργάστηκαν από νωρίς και εντατικά στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά, αποκαλώντας μάλιστα ο ίδιος τον εαυτό του και ως "antidrug" DJ.

Tι είναι DJing πλέον για τον ίδιο; "Εξαρτάται πώς το βλέπεις. Μπορείς να βάλεις 2 CD στο player, να σηκώνεις τα χέρια ψηλά και αυτό. Εγώ ήμουν και είμαι πολύ δραστήριος on stage. Τα keyboards, το computer, συνεχώς ψάχνω νέες προκλήσεις, ακόμη και την ώρα που παίζω". Respect απλά!

Ώρα: 21.00. Εισιτήρια: www.thecastleclub.com/paulvandyk.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close