Things to Do , Εκδηλώσεις

Τι θα λέγατε για καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Τρόοδος;

Η Σχολή Αιγαία διοργανώνει από τις 14-19 Ιουλίου, εικαστική καλοκαιρινή εξόρμηση στο Τρόοδος, για παιδιά 13+

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2014

Φιλία, διασκέδαση, χαρά, περιπέτεια, δημιουργικότητα, τέχνη, γνώσεις, όλα αυτά και άλλα τόσα, μπορούν να χωρέσουν μέσα σε μια εβδομάδα, στη μαγευτική φύση του Τροόδους.

 

Η σχολή Αιγαία, επέλεξε τον ξενώνα του Θέμη (http://www.themishouse.com/), ένα υπέροχο, πετρόκτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα κρυμμένο μέσα στη φυσική βλάστηση, στην είσοδο του χωριού Λεμίθου, σαν βάση, για την πρώτη καλοκαιρινή της εικαστική εξόρμηση. Το συγκρότημα δεσπόζει του χωριού αφού είναι σε περίοπτη θέση. Το "Σπίτι του Θέμη" είναι ένα μικρό συγκρότημα, με ωραία θέα την καταπράσινη οροσειρά του Τροόδους. Διαθέτει αυλή, κοινόχρηστους χώρους και πισίνα και για μια εβδομάδα, από 14 έως 19 Ιουλίου, θα διατίθεται αποκλειστικά για τη σχολή Αιγαία.

 

Ο σκοπός της καλοκαιρινής εικαστικής αυτής εξόρμησης, είναι, όλοι οι συμμετέχοντες, μαζί με τους 25 προνομιούχους εξερευνητές, να αναγεννηθούν δημιουργικά, από την καθημερινότητα της πόλης, της σχολικής χρονιάς, της εξάρτησης από τα κινητά και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Να ξαναγίνουμε παιδιά, να ξαναγίνουμε άνθρωποι, σύμμαχοι και προστάτες των δώρων της φύσης και των ανθρώπινων αξιών και να εκτιμήσουμε τη μαγεία της άμεσης ανθρώπινης επαφής και της φιλίας. 

 

Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιλαμβάνει: ομαδικές εικαστικές δραστηριότητες, περιπέτεια, συζητήσεις με τους ντόπιους, πεζοπορίες στα μονοπάτια της φύσης, εικαστικές δημιουργίες, θεατρικά παιχνίδια, εκδρομές, κυνήγι θησαυρού, κολύμπι, ξεκούραση και φυσικά διασκέδαση...

 

Και όλα αυτά με €390. Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορά από τη Λευκωσία στη Λεμίθου και αντίστροφα, διακίνηση τοπικά, διαμονή στον "Ξενώνα του Θέμη" με πλήρη διατροφή (πρόγευμα, γεύμα, δείπνο καθημερινά), προσωπική ασφάλεια για τον κάθε μαθητή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22445757 ή στο info@aigaia.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close