18-24 July 2014
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Third Person

Τρείς αλληλένδετες ιστορίες αγάπης

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2014

James Franco, Mila Kunis, Liam Neeson, Olivia Wilde, Adrien Brody και Kim Basinger πρωταγωνιστούν στη ρομαντική ταινία "Third Person", σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Paul Haggis ("Million Dollar Baby", "Crash"). Στην ίδια λογική με το "Crash", o Haggis παρουσιάζει τρεις παράλληλες ιστορίες αγάπης που διαδραματίζονται σε τρεις μεγαλουπόλεις, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη.

 

Παρίσι: Ο Michael (Liam Neeson) είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας. Έχει κερδίσει ένα βραβείο Πούλιτζερ για το πρώτο του βιβλίο. Είναι αποξενωμένος από τη σύζυγό του, την Elaine (Kim Basinger) και βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια σε μια θυελλώδη παράλληλη ερωτική σχέση με μία επίδοξη συγγραφέα, την Anna (Olivia Wilde). Ο Michael καταφεύγει σε  μια σουίτα ενός Παριζιάνικου ξενοδοχείου προσπαθώντας να τελειώσει το τελευταίο του βιβλίο. Είναι πλέον σαφές ότι η Anna είναι κάτι περισσότερο από μία ερωμένη και από έναν εθισμό… Είναι η μούσα του.

 

Ρώμη: Ο Scott (Adrien Brody) είναι ένας σκοτεινός Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία με σκοπό να κλέψει κάποια σχέδια από οίκους μόδας. Στο τέλος του επαγγελματικού του ταξιδιού, θα συναντήσει τη Monika (Moran Atias), μία πανέμορφη τσιγγάνα. Ανίκανος να σταματήσει το φλερτ, ο Scott ανακαλύπτει ότι η Monika έχει πάει εκεί για να συναντήσει την κόρη της μετά από καιρό. Ο Scott βλέπει σε εκείνη όλα όσα δεν διαθέτει εκείνος: δυναμισμό, περηφάνια και θάρρος.

 

Νέα Υόρκη: Η Julia (Mila Kunis) είναι μία όμορφη, πρώην ηθοποιός σαπουνόπερας, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Rick, τον πρώην σύζυγό της – διάσημο Νεοϋορκέζο καλλιτέχνη - και προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία του παιδιού της. Ο  Rick (James Franco) από την άλλη, ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα με το γιο του και τη νέα του κοπέλα. Προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο ότι η πρώην γυναίκα του είναι ψυχολογικά ασταθής και δεν πρέπει να βλέπει καθόλου το παιδί τους.

 

Μπορεί να απέχουν μεταξύ τους εκατοντάδες χιλιόμετρα, όμως αυτές οι τρεις ιστορίες θα συνδεθούν με αναπάντεχους τρόπους...

Καθ και ΣΚ 19.30

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close