Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2025
Σε ολοκλήρωση της εγκατάστασης δύο σημείων με όργανα υπαίθριας γυμναστικής στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά προχώρησε η υπηρεσία του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας. Τα νέα σημεία έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετούν τόσο τους επισκέπτες όσο και τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, προσφέροντας τη δυνατότητα για άσκηση και ευεξία με φόντο τη μοναδική παραθαλάσσια θέα του Πρωταρά.
Τα όργανα που τοποθετήθηκαν είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και συνδυάζουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Η ενέργεια εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική του Δήμου για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και ενίσχυση της καθημερινής σωματικής δραστηριότητας στον δημόσιο χώρο, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την αξιοποίηση του φυσικού τοπίου.
Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας θα συνεχίσει να επενδύει σε υποδομές που προάγουν την υγεία, την ευεξία και τη σωματική άσκηση των πολιτών, διαμορφώνοντας έναν δημόσιο χώρο πιο λειτουργικό, προσβάσιμο και φιλικό προς όλους.





Σχετικά
Emily in Paris: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα της σειράς στο νησί των Aνέμων θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99
Η προσφορά ισχύει για δύο μέρες
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels
«The Whisper Man»: Ρόμπερτ ντε Νίρο και Άνταμ Σκότ στο νέο ανατριχιαστικό θρίλερ του Netflix
«Αν το παράθυρό σου μείνει ξεκλείδωτο, θα τον ακούσεις να χτυπά το τζάμι. Κι αν νιώθεις μόνος, λυπημένος και ευάλωτος, ο Whisper Man θα έρθει να σε βρει».
Ερχεται το πρίκουελ του «The Crown»: Από το τέλος της βικτωριανής εποχής μέχρι τον γάμο της Ελισάβετ
Το spin-off θα γυρίσει πίσω στον χρόνο, αρχίζοντας την αφήγηση πέντε δεκαετίες πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του «The Crown».
Ντύθηκε τα «λευκά» το Τρόοδος – Σπάνια χιονόπτωση Μαΐου (vid+pics)
Σπάνιο καιρικό φαινόμενο καταγράφεται στην Κύπρο