Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2025
Η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη1, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη δύο νέων και συναρπαστικών δρομολογίων για τη χειμερινή σεζόν και τη νέα χρονιά, με απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Βενετία και την Τούζλα.
Από τις 2 Δεκεμβρίου 2025, οι πτήσεις από Λάρνακα προς Βενετία θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα – κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο – με ναύλους που ξεκινούν από μόλις €19,99 (απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποχρεωτικών χρεώσεων και μίας χειραποσκευής). Από τις 31 Μαρτίου 2026, οι ταξιδιώτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να πετούν απευθείας από Λάρνακα προς Τούζλα, με ναύλους που ξεκινούν επίσης από €19,99. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com.
Η Wizz Air είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη πτήσεων από Θεσσαλονίκη προς Τελ Αβίβ, από τις 28 Οκτωβρίου 2025, με ναύλους που ξεκινούν από €75,99.
Η ιστορική πόλη της Βενετίας αποτελεί έναν από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς παγκοσμίως, χτισμένη πάνω στο νερό και διασταυρωμένη με κανάλια. Τα στενά σοκάκια της, οι γέφυρες και η μοναδική αρχιτεκτονική της την καθιστούν γραφική και γεμάτη χαρακτήρα. Με την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και την ξακουστή κουζίνα της, η Βενετία παραμένει διαχρονικά αγαπημένος προορισμός για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο. Πλέον, η Wizz Air συνδέει τη Λάρνακα με τη Βενετία με πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Η Τούζλα, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βοσνία, είναι μία πόλη που εκπλήσσει με τον μοναδικό συνδυασμό ιστορίας, βιομηχανίας και πολιτισμού. Εκτός των συνηθισμένων τουριστικών διαδρομών, προσφέρει στους ταξιδιώτες που αναζητούν περιπέτεια μια αυθεντική ματιά στο παρελθόν και το παρόν της Βοσνίας, καθιστώντας την ως έναν προορισμό απρόσμενης αλλά συναρπαστικής ανακάλυψης.
Η Olivia Harangozo, Corporate Communications Manager της Wizz Air, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τα νέα δρομολόγια: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το δίκτυό μας από τη Λάρνακα με αυτές τις δύο νέες διαδρομές, καθώς και που ενισχύουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα με πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Τελ Αβίβ. Η Βενετία υπήρξε ένας από τους πλέον ζητούμενους προορισμούς, ενώ η Τούζλα αποτελεί μια νέα και συναρπαστική επιλογή για όσους ταξιδιώτες θέλουν να ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό. Με τους χαμηλούς μας ναύλους και το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο, η Wizz Air συνεχίζει να δημιουργεί πιο προσιτές ευκαιρίες ταξιδιού για τους πελάτες μας σε όλη την περιοχή.
Σχετικά
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels
«The Whisper Man»: Ρόμπερτ ντε Νίρο και Άνταμ Σκότ στο νέο ανατριχιαστικό θρίλερ του Netflix
«Αν το παράθυρό σου μείνει ξεκλείδωτο, θα τον ακούσεις να χτυπά το τζάμι. Κι αν νιώθεις μόνος, λυπημένος και ευάλωτος, ο Whisper Man θα έρθει να σε βρει».
Ερχεται το πρίκουελ του «The Crown»: Από το τέλος της βικτωριανής εποχής μέχρι τον γάμο της Ελισάβετ
Το spin-off θα γυρίσει πίσω στον χρόνο, αρχίζοντας την αφήγηση πέντε δεκαετίες πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του «The Crown».
Ντύθηκε τα «λευκά» το Τρόοδος – Σπάνια χιονόπτωση Μαΐου (vid+pics)
Σπάνιο καιρικό φαινόμενο καταγράφεται στην Κύπρο
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού