Eating News , Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος φτιάχνει πολύχρωμα μακαρόν σε πολλές γεύσεις

Τα κλείνει σε κουτάκια και τα στέλνει στο σπίτι σου

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022

Πολύχρωμα, σαν «μαλακά μαξιλαράκια», απαλά αρωματικά, με ντελικάτη υφή και ακαταμάχητες γεύσεις, τα μακαρόν είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα γαλλικά γλυκά. 

Το μακαρόν, το κομψό μικρό γλυκό που εκφράζει τη φίνα γαλλική patisserie, έχει ήδη φανατικούς φίλους, οι οποίοι τα αναζητούν και τα δοκιμάζουν με κάθε ευκαιρία. 

Ανάμεσά τους κι εμείς... αλλά και ο Αλέξανδρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το Yum Tum, το μικρό εργαστήρι στη Λευκωσία, που σου προσφέρει μεγάλες απολαύσεις και πολύχρωμα macarons.

Ο Αλέξανδρος φτιάχνει macaron τούρτες, platters για parties, βαπτίσεις και δεξιώσεις.

Αυτές οι στρογγυλές, χρωματιστές μπουκίτσες που φτιάχνει είναι άπαιχτες σε εμφάνιση και φανταστικές σε γεύσεις όπως, σοκολάτα γάλακτος, βανίλια, πιστάτσιο, άσπρη σοκολάτα, passion fruits, strawberry cheesecake, καθώς και ο εκπληκτικός combo συνδυασμός κρέμα λεμονιού με γέμιση σπιτική μαρμελάδα λεμόνι.

Μπορείς μάλιστα να βάλεις και εσύ τη φαντασία σου και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις στον ειδικό, για να σου φτιάξει την γέμιση την οποία εσύ επιθυμείς.

Εσύ επιλέγεις τα κομμάτια που θες να μπουν στα trendy boxes του Yum Tum (6, 12 ή 24 ή και για περισσότερα 30,40,50) πάντοτε με προπαραγγελία.  

Η τέχνη και η δημιουργία του Αλέξανδρου δεν σταματούν εδώ αφού σύντομα θα δούμε τα macarons να μεταμορφώνονται, αποκλεισιτκά για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, τον Άγιο Βαλεντίνο!

Να σου πούμε ότι οι αποστολές γίνονται προς το παρόν μόνο σε Λευκωσία και Λάρνακα ενώ στα μελλοντικά του σχέδια είναι να επεκτείνει την επιχείρησή του. 

Για πληροφορίες και παραγγελίες στο 22030253 & info@yumtumcy.com.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close