Things to Do , Εκδηλώσεις

Υπαίθριο φαγοπότι στην Αγλαντζιά [Fork Food Market]

Η Λευκωσία κάθε Παρασκευή μέχρι τις 25 Ιουλίου τρώει στην υπαίθρια φαγητο-αγορά

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2014

Έχετε όρεξη για νόστιμες τρέλες; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε το 4ο Fork Food Market που θα μετακομίζει από το Σκαλί Αγλαντζιάς, οπου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, αυτήν τη φορά στο Κοινοτικό Πάρκο Αγλαντζιάς (Σπύρου Κυπριανού).

 

Εκεί θα μπορείτε να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες των σεφ, οι οποίοι θα φτιάχνουν μπροστά στα μάτια σας νόστιμες γαστρονομικές "ιστορίες", παρέα με μουσική και ποτό.

 

Ακόμα αναρωτιέσαι τι είναι το Fork Food Market;
Πρόκειται για ένα φρέσκο κόνσεπτ το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε υπέροχο φαγητό σε ατμόσφαιρα "υπαίθριου φεστιβάλ".

Στο πλαίσιο εν λόγω φεστιβάλ φιλοξενούνται σεφ και μάγειρες με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική εκφραστικότητα, που ετοιμάζουν εμπνευσμένα αριστουργήματα μπροστά στα μάτια μας, σε μια τη διαδικασία που συνδυάζει φαγητό και ποτό με μουσική και μπόλικο μεράκι. Γιατί, κακά τα ψέματα, το καλό φαγητό, θέλει και καλή παρέα! Η τοποθεσία που θα γίνεται το Fork Food Market θα ανακοινώνεται κάθε φορά μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ζήσε την εμπειρία αύριο Παρασκευή 18 Ιουλίου, στο στο Κοινοτικό Πάρκο Αγλαντζιάς, όπου από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο μοναδικό FORK FOOD MARKET θα προσφέρονται λαχταριστά Burgers με beef, ή με beetroot και avocado, αυθεντικά Burritos με beef, chicken, or veggie, ταϊβανέζικα Gua Bao με σολομό, ή χοιρινό, ιταλικά Αrancini με μοτσαρέλα, ή προσούτο, Jamaican Jerk Chicken, yummy pulled pork sandwich, απίθανα γλυκά Churros. "Ψηθείτε" λοιπόν, για κάτι πολύ διαφορετικό και ακολουθήστε την κινητή "φαγητο-αγορά" όπου κι αν βρίσκεται!

 

Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις από τις σελίδες του FORK FOOD MARKET στο facebook (facebook.com/forkcy), twitter (twitter.com/forkcy) και instagram (instagram.com/forkcyp) και... καλή σας όρεξη!

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close