Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2025
Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Anaconda», με πρωταγωνιστές τους Πολ Ραντ και Τζακ Μπλακ, φέρνοντας στο σήμερα μια... νέα ερμηνεία του κλασικού θρίλερ του 1997. Αν και μοιράζεται τον τίτλο με την αυθεντική ταινία, η νέα παραγωγή δεν αποτελεί remake της ταινίας που είχε στον πρωταγωνιστικό ρόλο τη Τζένιφερ Λόπεζ, τον Οουεν Ουίλσον, τον Ice Cube και άλλους.
Την σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τομ Γκόρμικαν, γνωστός για το «The Unbearable Weight of Massive Talent» και το «Beverly Hills Cop: Axel F», και η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα φίλων που αντιμετωπίζουν κρίσεις μέσης ηλικίας και αποφασίζουν να ξαναδημιουργήσουν την αγαπημένη τους ταινία από τα νεανικά τους χρόνια. Ο Τζακ Μπλακ υποδύεται τον Νταγκ, έναν βιντεογράφο γάμων, ενώ ο Πολ Ραντ είναι ο Γκριφ, ένας κομπάρσος. Ομως όταν οι φίλοι εισέρχονται στη ζούγκλα, τα πράγματα παίρνουν γρήγορα επικίνδυνη τροπή. Το καστ συμπληρώνουν οι Θάντι Νιούτον, Στιβ Ζαν, Ντανιέλα Μελχιόρ και άλλοι.

Πέρσι, οι Ραντ και Μπλακ είχαν επιβεβαιώσει το πρότζεκτ και ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 25 Δεκεμβρίου, μέσα από ένα προωθητικό βίντεο στο YouTube. Ο Μπλακ ξεκίνησε το βίντεο φωνάζοντας ενθουσιασμένος: «Φτιάχνουμε μια ταινία! Ο Πολ Ραντ και ο Τζακ Μπλακ πρωταγωνιστούν στο ‘Anaconda’». Ο Ραντ πρόσθεσε ότι οι θεατές θα βιώσουν μια πληθώρα συναισθημάτων, από το γέλιο μέχρι τον φόβο, αλλά και στιγμές προσωπικής αναστοχαστικής διάθεσης.
Η παραγωγή της ταινίας ανήκει στους Μπραντ Φούλερ και Αντριου Φορμ μέσω της Fully Formed Entertainment, με τον Κέβιν Ετεν ως συνσεναριογράφο. Δείτε το επίσημο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω.
Σχετικά
Από τα ράφια στα σινεμά: Τα Labubu αποκτούν δική τους ταινία
Η Sony Pictures έχει κλείσει συμφωνία για την παραγωγή ταινίας βασισμένης στα χαρακτηριστικά «τερατάκια» με τα μεγάλα δόντια, σύμφωνα με το Hollywood Reporter
Οι πρεμιέρες της εβδομάδας στις αίθουσες: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις
5 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη. Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
Οι τιμές στο streaming εκτοξεύονται – κι όμως, κανείς δεν πατά «ακύρωση»
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
O 86χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό μάγο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του
The Mummy: Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για το τέταρτο μέρος του franchise
Η διάσημη σειρά ταινιών The Mummy ετοιμάζεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με το τέταρτο μέρος της να φέρνει μαζί του μια πολυαναμενόμενη επανένωση.
Η Ελεν Μίρεν θα λάβει τιμητικό βραβείο στο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve» των Χρυσών Σφαιρών
Η τρείς φορές νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και βραβευμένη με Οσκαρ, Εμι και Τόνι ηθοποιός, θα τιμηθεί με το Βραβείο Cecil B. DeMille στο νέο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve».
Νέες πρεμιέρες στην Κύπρο: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Από τον Λάνθιμο και την Emma Stone μέχρι την επιστροφή του Predator και τη συγκλονιστική ιστορία της Christy Martin — οι κινηματογράφοι γεμίζουν με δράμα, αγωνία και έμπνευση.
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)
Πέθανε στα 42 του ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ από τη θρυλική σειρά «Fresh Prince of Bel-Air»
Ο εκλιπών ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του 1990, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του
4 φθινοπωρινές πρεμιέρες με ένταση και συγκίνηση
Τέσσερις νέες ιστορίες – τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια
Τον Νοέμβριο βλέπουμε (δωρεάν) ιαπωνικές ταινίες σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι τέσσερεις ταινίες που θα προβληθούν