Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2025
Με το μήνυμα «Your Berry Awakening» τα καταστήματα Coffee Berry, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Ζορπάς, τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ που έχει καθιερωθεί την 1η Οκτωβρίου.
Με την ευκαιρία αυτή, τα Coffee Berry, εγκαινιάζουν μια ξεχωριστή και συμβολική δράση που έχει ως στόχο την αφύπνιση των καταναλωτών για προστασία του περιβάλλοντος. Από τις 24/9 μέχρι και τις 8/10, σε όλα τα καταστήματα Coffee Berry, ο καφές προσφέρεται με έκπτωση αξίας €0.50 σε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα σε επαναχρησιμοποιούμενο (reusable cup) ποτήρι.
Τα Coffee Berry είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Μας συντροφεύουν από το πρωινό ξύπνημα μέχρι τις απογευματινές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, όλες αυτές τις στιγμές που ο καφές γίνεται η μικρή απόλαυση και η πηγή ενέργειας που αναζητάμε μέσα στην μέρα και που μπορούμε να την αντλήσουμε μέσα από ένα απολαυστικό ρόφημα. Έτσι, κάθε μια από αυτές τις στιγμές απόλαυσης μπορεί να γίνει παράλληλα πράξη ενίσχυσης των προσπαθειών για ένα πιο βιώσιμο τρόπο κατανάλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης περιβαλλοντικής πολιτικής του Ομίλου που έχει ως στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την προώθηση της πράσινης και της κυκλικής οικονομίας καθώς και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.
Η προσφορά ισχύει για αγορά καφέ με οποιοδήποτε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι. Επίσης, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το reusable cup από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτουν τα Coffee Berry σε όλα τα καταστήματα και στους Φούρνους Ζορπάς.

Σχετικά

Η νέα ταβέρνα που βάζει ένα σχεδόν άγνωστο χωριό στον γαστρονομικό χάρτη του νησιού
Μια παραδοσιακή ταβέρνα με "σπιθκιάσιμα" μεζεδάκια.... που φέρνει τη γεύση του τόπου μας, στο πιάτο μας

Το Οινοποιείο Ζαμπάρτας γιορτάζει με Μιχάλη Ττερλικκά, Fuzz Bus, καλό κρασί και χορό κάτω από το κλήμα
Μια αξέχαστη βραδιά με φθινοπωρινό αεράκι, εκλεκτό κρασί και εξαιρετική ζωντανή μουσική, για τη λήξη του τρύγου

Eπισκεφθήκαμε το γαστρονομικό «σπίτι» του Ηλία Λέκα στην Έγκωμη
Πήγαμε στο Maestro Place, δοκιμάσαμε τα πιάτα του και καταγράψαμε εικόνες κι εντυπώσεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Πού πίνουμε ωραία μπίρα στη Λευκωσία
Τρία στέκια που ξέρουν από καλή μπίρα και τα συνοδευτικά της

15 σταθμοί για καλό σουβλάκι σε όλη την Κύπρο που πρέπει να ξέρεις
Από τη Λευκωσία μέχρι την Πάφο, ακολουθούμε τη μυρωδιά του κάρβουνου και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα μέρη για αυθεντικό σουβλάκι

Mindful Sips: Μια Σειρά από Masterclasses με τη Μαρία Θ. Μασσούρα DipWSET
Session #1: Island Wines

Οκτώβριος με γεύσεις και μελωδίες... στον πιο όμομρφο και ατμοσφαιρικό χώρο της πρωτεύουσας
Live μουσική, φαγητό και κοκτέιλ στην πιο όμορφη αυλή της πόλης

'Meet the Winemakers': Μία οινογαστρονομική βραδιά στο χωριό, με κορυφαίους με κορυφαίους δημιουργούς κρασιού και υψηλή κουζίνα
Τα πιάτα του Salt & Fire συναντούν τα κρασιά του Οινοποιείου Κυπερούντας

Μία βραδιά αφιερωμένη στο αυθεντικό Δικωμίτικο οφτό κλέφτικο
Αναβιώνουμε τον ετήσιο χορό που γινόταν στο αγαπημένο χωριό, με συγχωριανούς, μουσική, και οφτό κλέφτικο

Τα σαββατοκύριακα απολαμβάνουμε φαγητό με θέα στο χωριό
Στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού Δύμες, ονόματι Casa De Δυμών, θα πας για είδη σχάρας, σάντουιτς, κρέπες, παγωτά και καφέ!

Ο νεαρός Κύπριος σεφ Ανδρέας Χαραλάμπους φέρνει Μετάλλιο Αριστείας στην Κύπρο
Με καθοδήγηση από τον σεφ της χρονιάς Jack Γιαννακού, η επιτυχία έγινε πραγματικότητα

6 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την 1η Οκτωβρίου
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της επόμενης Τετάρτης, 1 Οκτωβρίου