1-7 August 2014
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Serial (Bad) Weddings

Η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς στη Γαλλία!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014

Τέσσερις γάμοι. Τέσσερις κόρες. Δύο εγκεφαλικά! Η ταινία “Serial (Bad) Weddings” ("Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?") του Philippe de Chauveron, αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς στη Γαλλία, αφού κατάφερε, μέχρι σήμερα, να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια εισιτήρια στις γαλλικές αίθουσες.

Μια οικογένεια, φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών, αυτή του Claude και της Marie Verneuil, ανέθρεψε τέσσερα κορίτσια με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό “Γαλλικό Όνειρο”. Έλα όμως που η μοίρα θα τα φέρει έτσι, ώστε οι τρεις πρώτες, κατά τα άλλα υπέροχες, κόρες των Verneuil να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Άραβα, αντίστοιχα!

Μεγάλο πλήγμα για την οικογένεια, καθώς επίσης και έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η κρίσιμη επιλογή για την αποκατάσταση της τέταρτης κόρης. Με υπογλώσσια χάπια και υπομονή στα όριά, ο Claude και η Marie φλερτάρουν με το εγκεφαλικό, έχοντας τα αυτιά τους τεντωμένα για τη στιγμή της ανακοίνωσης του γάμου της τέταρτης και νεότερης κόρης τους, Laure.

Ανεπανάληπτες οικογενειακές καταστάσεις και οι ευαίσθητες κωμικές του ατάκες, ακροβατούν ανάμεσα στο politically incorrect και το εξωφρενικά ακομπλεξάριστα χιούμορ. Μπορεί το ‘Serial (Bad) Weddings’ να αφορά στη γαλλική πραγματικότητα, αλλά να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση θα σας θυμίσει (ακραίες τραγελαφικές) καταστάσεις που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει στα σπίτια μας στην Κύπρο.
 

Kαθ και ΣΚ 22.00

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close