Live Music , Nightlife & Music

Φάρμα Projekt

3 μπάντες, 6 DJs, 2 σκηνές, ένα Projekt, το Φάρμα... μας περιμένει όλους το Σάββατο 26 Ιουλίου... και λίγο πριν ο Αργύρης Asleep, εκ των διοργανωτών, μας βάζει στο πνεύμα!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2014

Θυμάσαι το "Χωρκάτες Gone Wild"; Το "Three Cocks Down"; Αν τα θυμάσαι όλα αυτά, τότε δεν έχει ξεχάσει ούτε το περσινό "Φάρμα Projekt"! Συνεπώς, δεν θα θέλεις να χάσεις και το φετινό.

Λίγες πριν από τη διεξαγωγή του ο Αργύρη, που ανήκει στην ομάδα των διοργανωτών μιλά στο Check In  για το "Φάρμα Projekt" και μας τα λέει ολα!

 

Τι είναι επιτέλους αυτό το Φάρμα Projekt; Ποιοι θα έρθουν, πότε και πού; "Στις 26 Ιουλίου. Δεν σκέφτηκα ποτέ λόγια για να μπορώ να περιγράψω το Φάρμα Projekt. Για μένα πάντως είναι απλώς μια προσπάθεια να 'ενισχύσουμε' τη νυχτερινή διασκέδαση της Λευκωσίας. Φέτος μεταξύ των Κυπρίων μουσικών και καλλιτεχνών θα φιλοξενήσουμε ένα Rock 'n' Roll συγκρότημα από την Ελλάδα, που ονομάζεται Χώρο για Χορό (μια χαρά θα ταιριάξουμε). Όσο για το πού, το 'χουμε 'έθιμο' να μην το αποκαλύπτουμε μέχρι την τελευταία στιγμή".

 

Αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον, μπορώ να πω, και συνεχίζω να ρωτώ γιατί το ονόμασαν 'Φάρμα'; Θα είμαστε... μαντρωμένοι; "Η φάρμα βασικά συμβολίζει τη διαφορετικότητα της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο του party. Δεν είναι ούτε party σε παραλία ούτε σε γραφικό χώρο χωριού. Μια μικρή κοινότητα κτισμένη για μια νύχτα σε απόμερα χωράφια της Λευκωσίας. Επίσης η λέξη 'φάρμα' είναι κατά κάποιο τρόπο ειρωνική προς το trend των τελευταίων χρόνων που θέλει το νέο Κύπριο να κάνει στροφή στις ρίζες και στις παραδόσεις του νησιού. Ασχέτως ότι αυτή η στροφή μάς βγαίνει τελικά σε καλό (επιτέλους)".

 

Για έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα πάρτι, τι είναι διασκέδαση; "Απλό. Καλή ατμόσφαιρα. Καλή μουσική. Jagermeister".

Δηλαδή εσύ έτσι διασκεδάζεις; "Ναι! Βγαίνω. Πίνω. Μεθάω. Χορεύω". Γενικά ο Κύπριος ξέρει από διασκέδαση; "Νομίζω πως ναι! Ξέρουμε σαν λαός πώς να διασκεδάζουμε (με λίγη βοήθεια). Αν πίστευα το αντίθετο δεν θα ήμουν διοργανωτής party. Απλώς μερικές φορές νιώθω ότι σαν λαός μπερδεύουμε κάποτε τη διασκέδαση με την καλοπέραση".

 

Ποια είναι η πόλη-πρότυπο για clubbing; "Αν θέλω φαγοπότι και χορό δεν αλλάζω με τίποτα τη Μαδρίτη. Αν θέλω after hours clubbing, Bερολίνο, αν και την πιο wild νύχτα μου την πέρασα σε ένα alternative club στο Distrito Federal στο Μεξικό. Και για να μην πηγαίνουμε και πάντα στα μακρινά, η αλήθεια να λέγεται -αν και δεν την επισκέπτομαι όσο συχνά θα ήθελα- πάντα είχα μια αδυναμία στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού".

 

Με τι άλλο ασχολείσαι; "Είμαι μέλος μιας ομάδας παραγωγής ονόματι BlackCut. 5 άτομα με ανησυχίες και προβληματισμούς (προσωπικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς) που προσπαθούν να αποτυπώσουν το τι νιώθουν με τη χρήση της κινηματογράφησης. Επίσης παράλληλα και όποτε μπορώ (όχι αρκετά συχνά) διοργανώνω events με international DJ's σε μπαράκια της Λευκωσίας".

 

Τι σε εκφράζει περισσότερο από αυτά που κάνεις; "Νομίζω η επιμονή μου να το κάνω -ό,τι και αν είναι αυτό- ακριβώς όπως το θέλω, ακόμα και αν στην πορεία συνειδητοποίησα πως είχα λάθος".

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κύρια σκηνή (από 19.00)
Some Take (Live)
Touch Response Band (Live)
Horo ya Horo - Gr (Live)
The Mighty Scoop (DJ)
Pueblo Franco (DJ)
Chris Blenda (DJ)

Δεύτερη σκηνή (από 22.00)
Sisamos (DJ)
Mpakkallis (DJ)
Socrates (DJ)

O bartender του café-bar Παλαιά Πινέζα έχει δημιουργήσει ειδικά για το Φάρμα Projekt ένα signature cocktail, το Red Gold. Ενώ στο χώρο θα μπορούμε να απολαύσουμε  νόστιμα hot dogs, τα οποία θα μας φτιάχνει το Καυτό Σκυλί!

 

Σάββατο 26 Ιουλίου, Δρόμος Αγλαντζιάς-Γερίου (ακριβείς οδηγίες στο facebook event του Φάρμα Projekt), 19.00, €12 (ποτό €4). Πληροφορίες 99119203.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close