Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2025
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025, στο ξενοδοχείο Four Seasons, το εντυπωσιακό Φιλανθρωπικό Fashion Show του Κλάδου Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το Grammar School Limassol.


Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου μαθητές και μαθήτριες του Grammar School Limassol παρουσίασαν δημιουργίες από τα καταστήματα HYPER, ATHLOKINISI και GUESS KIDS και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.


Η φιλανθρωπική επίδειξη τέθηκε υπό την αιγίδα της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κας Φωτεινής Παπαδοπούλου, και είχε ως στόχο τη στήριξη του προγράμματος κοινωνικής πρόνοιας του Κλάδου Λεμεσού, για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι συντελεστές του Fashion Show, καθώς και δύο εταιρείες που προσέφεραν πολύτιμη οικονομική στήριξη στον Κλάδο Λεμεσού κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κρίσης που προέκυψε από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Εκ μέρους της Προέδρου του Κλάδου Λεμεσού, κας Ολίβιας Παπαδάκη, και της Επιτροπής, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς: το ξενοδοχείο Four Seasons, μεγάλο και σταθερό χορηγό της εκδήλωσης, το Grammar School Limassol για την οργάνωση και επιμέλεια της επίδειξης, τα καταστήματα HYPER, ATHLOKINISI και GUESS KIDS, καθώς και τους πολύτιμους υποστηρικτές: Filippa Nemitsa Beauty, Art & Style Gold Hair, Chameleon Creative Studio, Lithoomega Printing, Phil Andreou, Xanthos Photography & Filming, Minimal Flowers, το χορηγό επικοινωνίας Madame Figaro, την παρουσιάστρια Άντρεα Ιωάννου και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους.

Η λαμπερή αυτή βραδιά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η μόδα μπορεί να μεταμορφωθεί σε πράξη αγάπης, αναδεικνύοντας την αξία της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Σχετικά
Weekend Agenda: 40 όμορφες εκδηλώσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, παιδικές δράσεις, street parties και καλοκαιρινά openings δίνουν ρυθμό σε ένα από τα πιο γεμάτα weekends της σεζόν.
Το 3rd Kourion 3x3 Charity Basketball Tournament & Family Fun Day έρχεται το Σάββατο, 23 Μαΐου
«Παίζουμε για τη Συμπερίληψη»
Η Πάφος γιορτάζει τον Κατακλυσμό 2026: Όλα όσα θα γίνουν-Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε
Τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου με θέατρο σκιών, λαϊκό τραγούδι, χορευτικά συγκροτήματα και μια μεγάλη συναυλία με αγαπημένη τραγουδίστρια
Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000: Πού θα στηθεί η φετινή γιορτή για την προστασία της φύσης
Σε Ακάμα και Κρήτου Τέρα, με πολλές δραστηριότητες
Το πιο διάσημο food market επιστρέφει (για ένα ακόμα βράδυ) στη Λευκωσία
Μία ακόμα Παρασκευή με καλό φαγητό στον κήπο
Το Circus Atmosphere συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους με εντυπωσιακές παραστάσεις
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στη Λάρνακα
27ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου με 6 πρωτοποριακές παραγωγές από Κύπρο και εξωτερικό
Μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, τα έργα διερευνούν το σώμα ως φορέα μνήμης, εμπειρίας και μεταμόρφωσης
WAREHÅUS: Ένα μονοήμερο live performance event που γίνεται θα γίνει το προσωρινό “σπίτι" για καλλιτέχνες
Θα μεταμορφώσει έναν βιομηχανικό χώρο στη Λευκωσία σε ένα χώρο τέχνης
Το Δάλι βγαίνει στο πάρκο για δωρεάν γυμναστική όλο το καλοκαίρι
Το Γραμμικό Πάρκο γίνεται σημείο άθλησης για όλους!
Κατακλυσμός στο Πισσούρι με Καραντώνη και Χατζήμιχαηλ
Ραντεβού στην παραλία Πισσουρίου για έναν Κατακλυσμό γεμάτο μουσική, χορό και όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα
The Corridor: Η νέα δουλειά του Φώτη Νικολάου στη Λευκωσία
Λίγο πριν την παρουσίασή της στο Φεστιβάλ Αθηνών