Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Cine Preview: Έρχονται τον Αύγουστο!

5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2014

1. Magic in the Moonlight
Μετά την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη (“Blue Jasmine”) ο Woody Allen, κάνει την ανατροπή και μας ταξιδεύει πίσω στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Νότια Γαλλία της δεκαετίας του 1920. Στην κομεντί εποχής “Magic in the Moonlight’, η Emma Stone υποδύεται το ρόλο ενός μέντιουμ, της Sophie και ο Colin Firth του Βρετανού μάγου Stanley, ο οποίος θα προσπαθήσει να ανακαλύψει αν η Sophie είναι απατεώνισσα ή αν στ’ αλήθεια μεσολαβεί ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και τον κόσμο των πνευμάτων...
Πρεμιέρα 28 Αυγ

 

2. Lucy
Η Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί στη νέα περιπέτεια δράσης του Γάλλου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Luc Besson (“Taken”). Εδώ η σέξι χυμώδης ξανθιά υποδύεται τη Lucy, μια νεαρή γυναίκα που, μετά από μία νύχτα με πολύ ποτό, ξυπνά και διαπιστώνει ότι της έχουν βάλει κάτι μέσα στο στομάχι της προκειμένου να το μεταφέρει. Μη έχοντας άλλη επιλογή, δέχεται, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά αφού πιάνεται αιχμάλωτη από κάποιους που κάνουν το τραγικό λάθος να τη χτυπήσουν στο στομάχι με αποτέλεσμα να διαρρεύσει μέσα της η ουσία. Αυτό θα της χαρίσει υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά και την ακόρεστη δίψα για εκδίκηση και φυσικά, αλήθεια.
Πρεμιέρα 15 Αυγ

 

3. Sex Tape
Σε μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες της φετινής χρονιάς, η Cameron Diaz (εμφανίζεται εντελώς γυμνή σε μια σκηνή) και ο Jason Segel, υποδύονται την Annie και τον Jay, ένα παντρεμένο ζευγάρι που αποφασίζει -μετά από χρόνια γάμου- να αναζωπυρώσει το χαμένο του πάθος, βιντεοσκοπώντας τις... καυτές προσωπικές του στιγμές, για προσωπική χρήση και μόνο φυσικά... Έλα όμως που ο Jay στέλνει κατά λάθος μέσω iCloud σε φίλους και συγγενείς, το βίντεο που τράβηξαν την ώρα που έκαναν σεξ!
Πρεμιέρα 22 Αυγ

 

4. 22 Jump Street
Με 200 εκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως, το “21 Jump Street” ήταν μία από τις πιο εμπορικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, εξ ου και το sequel της ταινίας δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα. Στο “22 Jump Street”, o Jenko (Channing Tatum) και ο Schmidt (Jonah Hill) έχουν μια νέα μυστική αποστολή. Οι δύο άντρες παριστάνουν τους φοιτητές κολεγίου, με σκοπό να εξαρθρώσουν ένα κύκλωμα εγκλήματος που δρα μέσω των αδελφοτήτων.
Πρεμιέρα 8 Αυγ

 

5. The Expendables 3
Στο τρίτο μέρος του “The Expendables” η τεστοστερόνη χτυπά κόκκινο! Ο Barney (Stallone) και η υπόλοιπη ομάδα, έρχονται αντιμέτωποι αυτή τη φορά με ένα νέο εχθρό, το μοχθηρό Conrad Stonebanks (Mel Gibson), ο οποίος είχε ιδρύσει πριν από πολλά χρόνια τους Expendables μαζί με τον Barney. Ο Stonebanks εξελίχθηκε σε έναν αδίστακτο έμπορο όπλων, τον οποίο ο Barny αναγκάστηκε να σκοτώσει... Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε! Έχοντας διαφύγει το θάνατο, ο Stonebanks είναι αποφασισμένος να εξοντώσει μια και καλή τους Expendables.
Πρεμιέρα 22 Αυγ

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close