4-11 September 2014
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Hercules

O Ηρακλής... μισθοφόρος

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2014

Τι εμμονή έχει πάθει φέτος το Χόλιγουντ με τον Ηρακλή; Μετά το επιεικώς απαράδεκτο "The Legend of Hercules", έρχεται ακόμα μια ταινία με ήρωα τον παντοδύναμο ημίθεο της ελληνικής μυθολογίας. Βασισμένο στο graphic novel "Hercules: The Thracian Wars" του Steve Moore, στην επική περιπέτεια φαντασίας "Hercules" του Brett Ratner ("Rush Hour") πρωταγωνιστεί ο Dwayne Johnson ("The Rock"), με την ιστορία να μας μεταφέρει μετά την ολοκλήρωση των 12 Άθλων του.

Στοιχειωμένος από μια αμαρτία του παρελθόντος, ο Ηρακλής γίνεται μισθοφόρος. Ο τεραστίων διαστάσεων ήρωας και οι άξιοι συντρόφοι του στα όπλα, ταξιδεύουν στην Αρχαία Ελλάδα προσφέροντας επ’ αμοιβής σε χρυσό τις υπηρεσίες τους, και χρησιμοποιώντας την θρυλική φήμη τους για να τρομάζουν τους εχθρούς.

Όταν όμως ο καλοκάγαθος κυβερνήτης της Θράκης και η κόρη του, ζητούν τη βοήθειά του για να εκπαιδεύσει το στρατό τους ώστε να αντισταθεί στις επεκτατικές βλέψεις και να νικήσει έναν βάρβαρο γειτονικό πολέμαρχο, ο Ηρακλής συνειδητοποιεί πως προκειμένου να θριαμβεύσει το καλό και  να επικρατήσει η δικαιοσύνη πρέπει να ξαναγίνει ο ήρωας και ο μύθος που ήταν κάποτε. Ποιά είναι τα πραγματικά κίνητρα του βασιλία της Θράκης; Μήπως οι ήρωες μας έπεσαν θύματα σκευωρίας;

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Βουδαπέστη, με τον Johnson να κάθεται τρεις ώρες κάθε μέρα στο καμαρίνι του για να περάσει τη διαδικασία του μακιγιάζ και των προσθετικών που τον μεταμόρφωναν σε Ηρακλή!

ΣΚ 17.30

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close