2 August 2014
Things to Do , Εκδηλώσεις

Γραμμή Ζωής... με την Ελευθερία Ελευθερίου

Η φιλανθρωπική εκδήλωση του ΠΑΣΥΚΑΦ θα έχει και φέτος πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2014

H "Γραμμή ζωής", η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), γιορτάζει φέτος τα 15χρονα της και συνεχίζει να προσφέρει ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους καθώς και στήριξη και ελπίδα στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειές τους.

 

Η καθιερωμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και φέτος, το Σάββατο 2 Αυγούστου, στην Παραλία Φοινικούδων, στην Εξέδρα Δημαρχείου, στη Λάρνακα.

 

Η εκδήλωση που τελεί υπό την Προστασία του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη και υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμπατριώτισσά μας, τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Επίσης, τους Τζωρτζίνα Ποταμίτου, Μιχάλη Κομήτη, Αναστασία Λοΐζου & Band (Γιώργος Κοσμά, Ανδρέας Δαμιανού). Χορό από τους Dancing Art και Σάτιρα από τους Σκεύο Πολυκάρπου και Βασίλη Παφίτη.

 

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν παιχνιδογωνιές για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες δραστηριότητες όπως face painting, βελάκια, ψάρεμα και κρίκους, Αγορά με χειροτεχνίες, λουκουμάδες, σπιτικά γλυκά και ποτά.

Το πρόγραμμα θα παρουσίασουν ο Ηλίας Αδάμου και η Άννα Κατσαντώνη.

 

Τα έσοδα θα στηρίξουν τις Υπηρεσίες που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν, παγκύπρια και περιλαμβάνουν Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Στήριξη, Φυσιοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος, Μεταφορά Ασθενών, Κέντρα Επικοινωνίας και Δραστηριοποίησης Ασθενών, Προγράμματα Διακοπής του Καπνίσματος, Προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη του καρκίνου.

Ώρα: 20.00-22.00. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close