27 August 2014
Live Music , Nightlife & Music

Γιάννης Κότσιρας, Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου

Καλοκαιρινές συναυλίες στο Σκαλί στο Δημοτικό Κηποθέατρο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2014

Μαζί επί σκηνής, οι Κότσιρας και Μικρούτσικος ενώνουν τις καρδιές και το ταμπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και τις αγωνίες τους και αφηγούνται τις πιο δυνατές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας. Στην παρέα τους και η Ρίτα Αντωνοπούλου, σταθερή συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια, σε τραγούδια του συνθέτη από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής πορείας του. Οι τρεις τους, μαζί με 6μελή ορχήστρα, υπενθυμίζουν το επίκαιρο πολιτικό τραγούδι, ανατρέχουν στους μεγάλους ποιητές και ζωντανεύουν με σεβασμό το γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

 

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο. Όμως δεν μένουν εκεί, αφού θα μας δώσουν και μία δυνατή πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και το στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου. Ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο "Αυτός ο Ήλιος" και συνάντησε πολύ θερμή υποδοχή.

 

Πριν βρεθούν στη Λευκωσία, οι καλλιτέχνες θα κατέβουν στη Λεμεσό, την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, για μια μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία, τραγουδώντας για τη Θεραπευτική Κοινότητα "Αγία Σκέπη". Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό Check In.

Την παράσταση θα πλαισιώνουν 6 εξαίρετοι σολίστ: Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, ενορχηστρώσεις,  Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, ενορχηστρώσεις,  Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Κορρές, Επιμέλεια φωτισμού: Ανδρέας Κούρτης.

 

Τιμές εισιτηρίων: €25. Εισιτήρια προπωλούνται: στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy & σε όλα τα καταστήματα ACS Courier. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στη Θεραπευτική Κοινότητα "Αγία Σκέπη".

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close