Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2026
Το «The Floor», το φανταστικό και γρήγορο game show που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη διεθνή αγορά, επιστρέφει δυναμικά από την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21:00, στο ΣΙΓΜΑ, με τον ανανεωμένο, δεύτερο κύκλο επεισοδίων.
Με την αμεσότητα και το αστείρευτο χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν και με πολύ διάθεση για παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στην εντυπωσιακή αρένα 100 νέους παίκτες. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από χώρες της Ευρώπης, όπως την Γερμανία και την Ολλανδία, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, συναντήθηκαν στο Άμστερνταμ για να παίξουν, να δημιουργήσουν νέες φιλίες, να ξεδιπλώσουν τις έντονες προσωπικότητές τους και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ!

Στον δεύτερο κύκλο του game show, υπάρχουν ωστόσο και 100 νέες, απίθανες κατηγορίες. Ο βασικός μηχανισμός με την αναγνώριση εικόνων παραμένει, αλλά ανοίγει παραπάνω τη βεντάλια γνώσεων με:
Ηχητικές κατηγορίες: Οι παίκτες ακούν ηχητικά αποσπάσματα από μια θεματική ενότητα (τραγούδια, ήχοι της καθημερινότητας κ.ά.) και θα πρέπει να τα αναγνωρίσουν. Πάντα, μέσα στον διαθέσιμο χρόνο των 45 δευτερολέπτων.
Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής: Οι παίκτες βλέπουν στην οθόνη μια ερώτηση με 3 πιθανές απαντήσεις και καλούνται να πουν ποια θεωρούν ότι είναι η σωστή. Σε αυτή τη διαδικασία, όμως, δεν μπορούν να πουν πάσο. Η πρώτη τους επιλογή είναι και... αμετάκλητη!
Συμπλήρωσε το κενό: Οι παίκτες βλέπουν στην οθόνη μια φράση, από συγκεκριμένη θεματική ενότητα, από την οποία λείπουν μία ή περισσότερες λέξεις. Εκείνοι λοιπόν, θα πρέπει να βρουν τις λέξεις που λείπουν.
Η βεντάλια γνώσεων ανοίγει και δοκιμάζονται οι γνώσεις, τα αντανακλαστικά, η στρατηγική και η ψυχραιμία των παικτών κατά τη διάρκεια των μονομαχιών. Στο «The Floor» δεν αρκεί μόνο να γνωρίζεις, αλλά πρέπει να «διαβάζεις» τους αντιπάλους, να παίρνεις ρίσκα και να τολμάς. Έτσι, κατακτάς περισσότερο χώρο πάνω στο «The Floor», διεκδικώντας 2.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο και το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό!
Και μπορεί ο δεύτερος κύκλος να ξεκινά, ωστόσο η πλατφόρμα με τις δηλώσεις συμμετοχής για τον επόμενο παραμένει για λίγο ακόμη ανοιχτή. Αν θέλεις να ταξιδέψεις μέχρι το Άμστερνταμ και να ζήσεις την εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο:
https://shortaudition.com/THE-FLOOR-GREECE
Η γνώση είναι το «όπλο» σου. Το «The Floor» το πεδίο μάχης σου.
«The Floor»
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21:00
και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Σχετικά
45 εκδρομικοί χώροι για να περάσεις όμορφα στη φύση την Καθαρά Δευτέρα
Γιορτάζουμε την αρχή της Σαρακοστής και κόβουμε την μούττη της σε πανέμορφους εκδρομικούς χώρους σε όλη την Κύπρο
«Beat My Guest»: Ένα ξεχωριστό μουσικό game show κανει πρεμιέρα στο Σίγμα
Το μουσικό game show που θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά με κεφάτες homemade συναυλίες
Ένα ελληνικό νησί στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου
Απέσπασε μία διεθνή διάκριση καθώς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς που προτείνεται να επισκεφθεί κανείς το 2026 για «slow travel»
«The Floor»: Όλα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο της Παρασκευής
Οι δυναμικές αναμετρήσεις γνώσεων με στόχο το «Χρυσό Τετράγωνο» συνεχίζονται
5 ξεχωριστές εξορμήσεις εντός Κύπρου για τις αργίες των Καρναβαλιών και της Καθαράς Δευτέρας
Ετοιμάσου για μία μίνι εκδρομή για να απολαύσεις τις ομορφιές της άνοιξης στην ύπαιθρο
10 όμορφα πετρόκτιστα καταλύματα για διαμονή στο βουνό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Η ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου σε 10 αγροτουριστικά στην ορεινή Κύπρο για ένα χαλαρωτικό τριήμερο
10 εικόνες από την πολύχρωμη και εντυπωσιακή Παιδική Παρέλαση της Λεμεσού
Χιλιάδες παιδιά γέμισαν χρώμα και χαμόγελα την παραλιακή Λεμεσό
Tι θα δούμε στο Happy Traveller αυτο το Σάββατo
Το εντυπωσιακό Zip Line του Ευτύχη διπλα απο τους καταρράκτες του Νιαγάρα
Με αυτές τις 2 αεροπορικές εταιρείες, τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν
Τώρα η οικογένεια έρχεται πρώτη και το μόνο που θα σε απασχολεί είναι να ανακαλύψετε μαζί νέους προορισμούς και να δημιουργήσετε αναμνήσεις.
Ελληνικό νησί γίνεται αντικείμενο λατρείας για τους Βρετανούς
Ξεχωρίζει για τα γραφικά χωριά του, τη γαστρονομία και τις πεζοπορίες εξερεύνησης στο όρος Κέρκης
Louis Hotels Rewards: Το Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Louis Hotels
Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και τα μέλη κερδίζουν πόντους από την πρώτη νύχτα διαμονής
Δεν λέει να υποχωρήσει η σκόνη – Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού