Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2026
O Oh Dae-su αιχμαλωτίζεται αιφνίδια και περνά τα επόμενα 15 χρόνια σε ένα κελί, χωρίς να γνωρίζει ποιοι και γιατί τον έχουν φυλακίσει. Όταν εξίσου αιφνίδια απελευθερώνεται, έχει στη διάθεσή του 5 ημέρες για να λύσει το μυστήριο της απαγωγής του και να μπορέσει να εκδικηθεί.
Η εμβληματική ταινία του Park Chan-wook κατόρθωσε να στρέψει τα βλέμματα των δυτικών κινηματογραφόφιλων κοινών στο σινεμά της Νότιας Κορέας, να κερδίσει το Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ των Καννών 2004 και να θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις κορυφαίες ταινίες του είδους και της γενιάς της.
Η προβολή της ταινίας "Oldboy" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, στις 20.15, στον Κινηματογράφο Ρίο 3, από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού.
Σχετικά
Dead Man's Wire
Η αληθινή ομηρία που παρακολούθησε ζωντανά όλη η Αμερική μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη
Ελλάδα 3.0
Για πρώτη φορά, τρεις κωμωδίες μικρού μήκους ενώνονται σε μία κοινή κινηματογραφική κυκλοφορία
The Amazing Digital Circus: The Last Act
Η viral διαδικτυακή επιτυχία φτάνει στο τέλος της με μια μεγάλου μήκους ταινία
Φίλοι για Πάντα
Ελληνική κωμωδία με τους Θανάση Τσαλταμπάση και Ντορέττα Παπαδημητρίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους
Star Wars: The Mandalorian and Grogu
Από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη: Το νέο κεφάλαιο του Star Wars franchise!
In the Grey
Η νέα ταινία του Guy Ritchie με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Henry Cavill
40 χρόνια "Top Gun"
Μια ειδική κινηματογραφική εκδήλωση διάρκειας μόνο μιας εβδομάδας