26 September-2 October 2014
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Guardians of the Galaxy

Γνωρίστε τους νέους (παράξενους) ήρωες της Marvel!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά τον Iron Man, τον Thor, τον Captain America και τους Avengers, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια καινούργια ομάδα του μαγευτικού σύμπαντος της Marvel, τους 'Φύλακες του Γαλαξία', οι οποίοι φιλοδοξούν να γίνουν οι νέοι μας αγαπημένοι σούπερ ήρωες. Και φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο!

 

Βασισμένο στο ομότιτλο cult κόμικ της Marvel του 1969, το ‘Guardians Of the Galaxy’ μας διηγείται την ιστορία των εξωγήινων όντων του 31ου αιώνα που αναλαμβάνουν να σώσουν όχι μόνο τη Γη, αλλά και ολόκληρο το γαλαξία. Κεντρικός ήρωας είναι ο Peter Quill, ένας αυθάδης τυχοδιώκτης, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αδυσώπητου κυνηγητού, όταν κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα, την οποία εποφθαλμιά ο πανίσχυρος κακός Ronan.

 

Προκειμένου να γλιτώσει, αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με ένα μάτσο απροσάρμοστους- τον Rocket, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Groot, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την ολέθρια και αινιγματική Gamora και το διψασμένο για εκδίκηση Drax. Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων.

 

Τη σκηνοθεσία της blockbuster αυτής τρισδιάστατης περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας ανέλαβε ο James Gunn (‘Slither, Super’), ενώ στο cast πρωταγωνιστούν λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ που αναμένεται ότι θα συγκεντρώσουν αρκετό κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως Chris Pratt, Zoe Saldana,  Benicio Del Toro, ενώ ακούγονται οι φωνές των Vin Diesel και Bradley Cooper.

Kαθ και ΣΚ 19.45

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close